Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Υποκλοπές

Στις ΗΠΑ γίνονται - ομολογημένα - πάνω από 300.000 παρακολουθήσεις τηλεφώνων. Στην ΕΕ παρακολουθούνται - ομολογημένα - οι επικοινωνίες 450 εκατομμυρίων ανθρώπων, το σύνολο των λαών της Ευρώπης! Στην Ελλάδα του Τόμπρα, του Μαυρίκη, του Ζέπελιν, της SAIC, των κρυφών καμερών, των μυστικών υπηρεσιών και του τριγώνου πέριξ της αμερικάνικης πρεσβείας, παρακολουθούνται κόμματα, κοινωνικοί φορείς και οργανώσεις, οι πολίτες, οι πρωθυπουργοί και οι καθαρίστριες.

*

Από ένα τέτοιο σκάνδαλο, από μια τέτοια «δημοκρατία», από μια τέτοια κοινωνία άθυρμα του «Μεγάλου Αδελφού», από μια τέτοια πολιτική (τελικά), την οποία στηρίζουν ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης και ο Αλαφούζος, ο Κοπελούζος, ο Λάτσης, ο Αγγελόπουλος και ο Μπόμπολας, δε θα βγει λιγότερο παρακολουθούμενος όποιος πέσει στην παγίδα της υπαγωγής ακόμα και των υποκλοπών σε ένα (πολιτικά ανώδυνο για τους ενόχους) επεισόδιο των ενδοεπιχειρηματικών συγκρούσεων και ενδοκαπιταλιστικών αντιθέσεων.

*

Ο Κόκκαλης που έχει την «Ιντρακόμ» και στης οποίας τις εγκαταστάσεις γίνονταν υποκλοπές, με τον Αλαφούζο των «καλοπληρωμένων» ναυτεργατών, ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης με το πετρελαϊκό τους μονοπώλιο, ο Μπόμπολας με την «Αττική Οδό» του και ο Αγγελόπουλος με τις «εθνικές ευεργεσίες» του, ακόμα κι αν δεν έχουν μεταξύ τους να χωρίσουν τους «κοριούς» τους, το πολύ - πολύ να έχουν να χωρίσουν τους «σμπίρους» τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ