Τετάρτη 27 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΥΓΕΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Αύριο το πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο για την Υγεία

Στις 12 μ. στο Σεληνάρι | Στάση εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κλείνουν μαγαζιά οι επαγγελματίες

Αύριο Πέμπτη βγαίνουν στους δρόμους εργαζόμενοι και κάτοικοι από κάθε πόλη και χωριό στο Λασίθι, μετά από κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα για την Υγεία, σωματείων και φορέων της περιοχής, που παίρνουν τη σκυτάλη από τις πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις σε Ιεράπετρα, Σητεία και Αγιο Νικόλαο.

Στο συλλαλητήριο, στις 12 μ. στο Σεληνάρι, καλούν και όλα τα υγειονομικά σωματεία του νομού Λασιθίου, ενώ στάση εργασίας έχουν προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Επίσης, επαγγελματικοί φορείς καλούν σε κλείσιμο των καταστημάτων καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης. Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ εξέδωσε ψήφισμα στήριξης της κινητοποίησης και των αγώνων των κατοίκων του Λασιθίου για δημόσια και δωρεάν Υγεία.

Στο πλευρό των υγειονομικών που «δεν σκύβουν το κεφάλι στην εμπορευματοποίηση της δημόσιας Υγείας» και του λαού «που δεν αντέχει να πληρώνει άλλο για υπηρεσίες Υγείας που δικαιούται και δεν έχει» στέκεται η Τομεακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ, χαιρετίζοντας τη μεγάλη κινητοποίηση που γίνεται αύριο. «Η Κομματική Οργάνωση Λασιθίου, τα μέλη, οι φίλοι, οι οπαδοί του ΚΚΕ καταθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στους αγώνες για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία που να παρέχεται σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για Υγεία δημόσιο κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα!», τονίζει η Οργάνωση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ