Τρίτη 30 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Της φτώχειας την οργή... » κάνουμε αγώνα για την ανατροπή!

Μεγάλη συγκέντρωση στις 5 Φλεβάρη στο Σπόρτινγκ, με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα

Οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Σπόρτινγκ (σταθμός ΗΣΑΠ «Αγ. Ελευθέριος») με θέμα «"Της φτώχειας την οργή..." κάνουμε αγώνα για την ανατροπή!». Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συναυλία με τους «Υπεραστικούς».

Στο κάλεσμά τους οι Οργανώσεις τονίζουν ανάμεσα σε άλλα:

«Το σύνθημα "`Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας", που βροντοφωνάξαμε εκατοντάδες χιλιάδες μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, είναι το πραγματικό δίλημμα για τους εργαζόμενους, τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία, τη νεολαία.

Εχουμε επιλογή και την κάνουμε: Με τις ζωές μας! Στον δρόμο του οργανωμένου αγώνα και της συλλογικής διεκδίκησης για τις ανάγκες μας!

Τον δρόμο που βαδίσαμε μαζί με πολλούς στις καθημερινές μάχες στους χώρους δουλειάς και Εκπαίδευσης, στις γειτονιές, και που βαδίζουμε και τώρα για την οργάνωση της πανεργατικής απεργίας στις 28 Φλεβάρη. Τον δρόμο που επιβεβαιώνει ότι όταν ο εργαζόμενος λαός σηκώνει το ανάστημά του, έχει τη δύναμη να αποκρούσει την αντιλαϊκή πολιτική, να πάρει ανάσες ανακούφισης, να ανοίξει τον δρόμο για την αντεπίθεση απέναντι στον πραγματικό ένοχο και αντίπαλο, το εκμεταλλευτικό σύστημα και το εχθρικό αντιλαϊκό κράτος που το υπηρετεί, την εγκληματική πολιτική που μοναδικό κριτήριο έχει την κερδοφορία των ομίλων.

Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον μεγάλο αυτό αγώνα!».

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ ενόψει της συγκέντρωσης στις 5 Φλεβάρη.

Σήμερα, Τρίτη

- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Πειραιά.

- Στις 9.50 π.μ., ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ΓΕΛ Ασπροπύργου και στη 1 μ.μ., τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας πλαστικών «ΠΑΪΡΗΣ», στον Ασπρόπυργο.

- Στις 10 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου.

- Στις 12.45 μ.μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Marriott».

Αύριο, Τετάρτη

- Στις 7.30 π.μ., ο Γιώργος Βαρδάκης, μέλος του Τομεακού Γραφείου της ΤΕ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Μπραχάμι.

- Στις 9.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στα Σεπόλια.

- Στις 10 π.μ., ο Μάρκος Μπεκρής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα περιοδεύσει στο μηχανοστάσιο της «Hellenic Train» στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη και στη 1 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Hellenic Train» στον Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ