Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης

Αύριο Σάββατο στη Νίκαια, θα πραγματοποιηθεί πικετοφορία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς.

Συμμετέχουν μέχρι στιγμής: Η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας Νίκαιας, ο Μουσικός Ομιλος Νίκαιας, ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας (ΟΦΟΝ), το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ο Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας, η EΛΜΕ Πειραιά, ο Σύλλογος Διδασκόντων ΠΕ Νίκαια - Πειραιά, ο Μουσικός Ομιλος Νίκαιας.

Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, από δύο σημεία, την πλατεία Κρήνης και την πλατεία Παιδικής Στέγης, που θα συναντηθούν στις 11.45 π.μ. στο Περιβολάκι (πλ. Δαβάκη). Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Η εκδήλωση θα κλείσει με το συγκρότημα «ALTERA VITA».

Συμμετοχές μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς στο μέιλ της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς: eekokkinias@gmail.com.

Επίσης:

-- Εκδήλωση για την Παλαιστίνη διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου την Τρίτη 28 Νοέμβρη στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του δημαρχείου Ιλίου. Θα μιλήσουν ο Ακελ Τακάζ, πρόεδρος της Παλαιστινιακής Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης και μέλος της Γραμματείας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ) και ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και εκτελεστικός γραμματέας του ΠΣΕ.

-- Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί στην εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ, Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος (πλησίον πλ. Βάθης). Είναι αφιερωμένη στην επέτειο της 29ης Νοέμβρη, Παγκόσμιας Ημέρας Αλληλεγγύης στον Λαό της Παλαιστίνης και θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Παλαιστίνη από τον Ακελ Τακάζ. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Γιουσέφ Ντορχόμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ