Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
«Κανένας μας να μη μείνει μόνος του!»

Συνάντηση Θεσσαλών φοιτητών αύριο στα Προπύλαια

«Κανένας μας να μη μείνει μόνος του! Θα είμαστε "όλοι για έναν και ένας για όλους!"». Είναι το μήνυμα που στέλνουν φοιτητές από τη Θεσσαλία που σπουδάζουν σε σχολές της Αττικής. Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια (στάση Μετρό «Πανεπιστήμιο»), καλούν τους συναδέλφους συντοπίτες τους σε συνάντηση οργάνωσης της δράσης. Οπως σημειώνεται στο κάλεσμα:

«Ολοι εμείς οι φοιτητές από την Καρδίτσα, τη Λάρισα, τον Βόλο, τα Τρίκαλα και τα χωριά τους, εδώ και μία εβδομάδα είμαστε συγκλονισμένοι αλλά και οργισμένοι!

Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματά μας. Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς... είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!

Φτάνει πια! Βαρεθήκαμε τις δικαιολογίες!

Ακόμα μια φορά είμαστε αφημένοι στην τύχη μας, απροστάτευτοι! Αυτό το κράτος είναι άφαντο για μας και πανταχού παρόν για τα κέρδη των λίγων, για τις δουλειές των συμφερόντων. Αφησαν τον τόπο μας να βουλιάξει, να πνιγεί χωρίς κανένα έργο προστασίας. Θα τους πνίξει η οργή μας! Να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ