Πέμπτη 22 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συμπορευόμαστε με το ΚΚΕ

Παναγιώτης Καρλατήρας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΠΕΚΕΠΕ

Μπορεί τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μάη να χαροποίησαν την αστική τάξη και μερίδα των εκπροσώπων της, έστειλαν ωστόσο και ισχυρό μήνυμα ελπίδας στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα.

Αιτία η ισχυροποίηση του ΚΚΕ με άνοδο των ποσοστών του και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής του. Μια ισχυροποίηση που πρέπει να ενταθεί στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη, καθώς το ΚΚΕ αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στα αντιλαϊκά τους σχέδια και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού.

Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που θα του δώσει ο λαός και μέσα στη Βουλή και στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς. Θα παλέψει μαζί μας για μια σειρά ζητήματα που μας απασχολούν, για την ενίσχυση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, για την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, για την αποτροπή της περαιτέρω εμπορευματοποίησης της Υγείας και της Παιδείας, για να σταματήσει το ξεπούλημα του ενεργειακού και ορυκτού πλούτου της χώρας, για να ανατρέψουμε τη βάρβαρη και εγκληματική μεταναστευτική πολιτική τους που οδηγεί χιλιάδες ξεριζωμένους στον θάνατο.

Γιατί εμείς όπως και το ΚΚΕ βάζουμε τις ανθρώπινες ζωές πάνω από τα κέρδη τους, γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος, για αυτό και συμπορευόμαστε μαζί του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ