Τρίτη 20 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αύριο το μεγάλο ραντεβού στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

RIZOSPASTIS

Αύριο το απόγευμα στο Σύνταγμα έχει δοθεί το προεκλογικό ραντεβού χιλιάδων λαού και νεολαίας στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ, η οποία θα κοκκινίσει την Αθήνα. Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να μην λείψει κανείς και καμιά, η μαζικότητα της συγκέντρωσης να δώσει τον μαχητικό τόνο των τελευταίων ημερών για ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές της 25 Ιούνη. Ετσι, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι και το κάλεσμα της συγκέντρωσης «οργώνουν» χώρους δουλειάς και γειτονιές, δουλεύουν ασταμάτητα, άνθρωπο τον άνθρωπο, για να υπερκαλυφτούν οι υψηλοί στόχοι συμμετοχής που έχουν τεθεί. Παράλληλα, προπαγανδίζουν πλατιά τη συγκέντρωση με κάθε τρόπο και στολίζοντας δρόμους και συνοικίες, κόντρα και στις απαγορεύσεις και την προσπάθεια φίμωσης και περιορισμού της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ που έχουν πάρει «εργολαβία» οι διοικήσεις σε δήμο Αθήνας και Περιφέρεια.

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα αύριο Τετάρτη 21 Ιούνη έχουν οριστεί στις 7.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

- Προπύλαια: ΑΕΙ, Α' Αθήνας, Β/Δ Αττική, Μεσόγεια, Δικαιοσύνη, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Υγεία - Πρόνοια, Χρηματοοικονομικό, Εμπόριο, ΜΜΕ.


- Στύλους Ολυμπίου Διός: Νότια, Ανατολικά, ΕΒΕ.

- Μοναστηράκι: Πειραιάς, Τηλεπικοινωνίες, Τοπική Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση.

- Παλιά Βουλή: Μέταλλο, Ενέργεια - Νερό, Φάρμακο - Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, Ν/Δ Συνοικίες, Δυτικά, Β/Δ Αθήνα, Βόρεια.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ δρομολογούν λεωφορεία για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ειδικότερα από: Ανω Λιόσια, 18.00, τριγωνική πλατεία (όπισθεν δημαρχείου). Ελευσίνα, 18.00, δημοτικό πάρκινγκ. Καλύβια, 18.00, δημαρχείο. Κερατέα,17.50, πλ. Αγ. Δημητρίου. Κόκκινος Μύλος, 18.15, Τριγωνική Πλατεία. Λαύριο,17.30, ΟΤΕ. Μαρκόπουλο, 18.10, φανάρια Νεκροταφείου. Μενίδι, 18.15, πλατεία Καράβου. Ολυμπιακό Χωριό, 18.00, Κακλαμανάκη 21.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ