Τρίτη 20 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΟΣ
Ψήφος στο ΚΚΕ, ψήφος στις ζωές μας και όχι στα κέρδη τους

Ο Γ. Πέρρος στον χαιρετισμό του κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ «για να δυναμώσει η διεκδικητική πάλη στους χώρους δουλειάς, για να παλέψουμε από ακόμα πιο ισχυρές θέσεις την άγρια λεηλασία που θα επιχειρηθεί στα εργατικά δικαιώματα, αλλά κυρίως για να περάσουμε στην αντεπίθεση που θα μας επιτρέπει να ζούμε αξιοπρεπώς».

«Το ΚΚΕ, την εκλογική δύναμη που του δίνει ο λαός, την επιστρέφει στον ίδιο τον λαό. Και αυτό δεν είναι λόγια του αέρα αλλά δέσμευση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κομμουνιστής που δεν ήταν μπροστά, οργανωτής, αλληλέγγυος, με προσωπική συμβολή και αυτοθυσία στους μεγάλους εργατικούς αγώνες των προηγούμενων μηνών, αγώνων που έδωσαν με τις νίκες τους ανάσα στους εργαζόμενους και ανάταση συνολικά στο εργατικό - λαϊκό κίνημα».

Τόνισε ότι ζούμε καθημερινά το ποιο είναι το εκμεταλλευτικό σύστημα, αναφερόμενος στους μισθούς, στην κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, στην κυριαρχία της μερικής απασχόλησης, καταλήγοντας: «Οι εργατικοί αγώνες που αναπτύσσονται σε πολλούς κλάδους, σε χώρους δουλειάς στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι κινητοποιήσεις των φτωχοδιάβολων της δουλειάς, είναι οδηγός και ελπίδα. Οι κινητοποιήσεις για το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στο μεροκάματο, χρειάζεται να δυναμώσουν, να απλωθούν. Το ΚΚΕ για όλα αυτά είναι εγγύηση.

Με ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ, μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω, ειδικά στις εργατικές - λαϊκές συνοικίες, όπως το Περιστέρι με εργατόκοσμο και νεολαία! Γιατί το ΚΚΕ ο αρνητικός συσχετισμός δεν το τρομάζει.

Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ψήφος στις ζωές μας και όχι στα κέρδη τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ