Τρίτη 20 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΗ
Στις 25 Ιουνίου η νέα γενιά να ακουστεί δυναμώνοντας το ΚΚΕ

Στον χαιρετισμό της η Αφρ. Μπόμπολη σημείωσε πως στις εκλογές στις 25 Ιουνίου «η νέα γενιά έχει μία ευκαιρία. Να στείλει μήνυμα, να ακουστεί, να δώσει δύναμη σε όλο τον λαό με την ψήφο της στο ΚΚΕ ξανά!».

«Τώρα πρέπει και μπορούμε με την ψήφο μας στο ΚΚΕ να χαμογελάμε εμείς. Γιατί και με την ψήφο μας "ταράζουμε" το σύστημα και τα κόμματά του, που τσακίζουν τη ζωή και το μέλλον μας», τόνισε και πρόσθεσε ότι την τετραετία που πέρασε «όποτε η νέα γενιά έγινε ένα με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας, απέδειξε αυτό που πρέπει τώρα να γίνει κριτήριο ψήφου. Πως καμία κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη αν δεν της το επιτρέψουμε εμείς.

Ναι, τελικά σε όλες τις κρίσιμες στιγμές αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι "ήμασταν εκεί"! Με τη δική μας φωνή και τις διεκδικήσεις μας! Ετσι και τώρα θα δώσουμε ξανά το "παρών", με δυνατό ΚΚΕ.

Ποντάρουν στην αποχή μας - επιδιώκουν την ανοχή μας! Δεν τους κάνουμε τη χάρη να τους αφήσουμε ανενόχλητους να συνεχίσουν την εγκληματική τους πολιτική.

Γιατί έχουμε επιλογή να κάνουμε αυτό που φοβίζει το σύστημα και αυτό που θα τους κάνει να μετράνε ακόμα περισσότερο το τι θα κάνουν την επόμενη μέρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ