Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

- Στις 7 π.μ. η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον τομέα Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ στο Νέο Φάληρο.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Χαϊδαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Αιγάλεω στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Κουντουριώτου 22, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί... Οι αυτοαπασχολούμενοι αντιστεκόμαστε. Καμιά αναμονή! Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ!», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδας). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Λίμνης Ευβοίας στο κτίριο Μελά. Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπασωτηρίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σαντορίνης παρουσιάζει την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» για την Μικρασιατική εκστρατεία και Καταστροφή, στο σινεμά «Villagio» στο Καμάρι στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Μεταφορών Κεντρικής Μακεδονίας στο ΕΚΘ, με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Πτολεμαΐδα. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ