Τρίτη 6 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31), στο Θησείο, με θέμα «Συζητάμε την πείρα από τους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα. Οργανώνουμε την αντεπίθεση με δυνατό ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αργυρούπολης καλεί σε συζήτηση στην πλατεία Βάρναλη, στην Αργυρούπολη, με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης, για τον σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση, στον προαύλιο χώρο των γραφείων της ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31 - Θησείο), με θέμα: «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου καλεί σε συζήτηση, στο Θεατράκι Δημαρχείου, με θέμα: «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Την Πέμπτη 8 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε συζήτηση, στο θεατράκι της οδού Ολύμπου, στην Τούφα στο Χαλάνδρι (Ολύμπου & Ηρακλειδών), με θέμα: «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε συζήτηση, στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, με θέμα: «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συζήτηση στο Αλσος Ζωοδόχου Πηγής (Λ. Δημοκρατίας), με θέμα: «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ και γονιών της ΚΟ Αττικής καλούν σε συζήτηση, στην αυλή του Μουσείου Μακρονήσου - ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31 - Θησείο): «Η στρατηγική της ΕΕ για τα ΑΜΕΑ (2021-2030), το Εθνικό Σχέδιο της κυβέρνησης για την Αναπηρία βάζουν σε κίνδυνο τις οικογένειές μας. Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χάρης Χουρδάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 9 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση, στην πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα, με θέμα: «ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΟΠΑΝΑΣ - ΠΥΡΚΑΛ: Σχεδιασμοί του κεφαλαίου VS λαϊκές ανάγκες». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Αυγερινού, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ