Τετάρτη 21 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Με θέμα «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας»

Ενα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις με θέμα «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας» οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ τις αμέσως επόμενες μέρες.

Το μέχρι τώρα πρόγραμμα περιλαμβάνει συσκέψεις:

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Χαϊδάρι, στο «Αίθριο», με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στο Θεατράκι ΟΤΕ, με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στην πλατεία Δασκάλας, σύσκεψη νέων εργαζομένων με ομιλητή τον Βασίλη Τασιούλα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 6.30 μ.μ. στη Νίκαια, στην πλατεία Κρήνης, με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στη Νίκαια, στην πλατεία Παιδικής Στέγης, με ομιλητή τον Παναγιώτη Κατηφέ, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Νίκαιας - Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Κανάρια.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην Ανθούπολη, στην πλατεία Γιαννάκου, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου, με ομιλητή τον Νίκο Καραγιάννη, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών.

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στη Νέα Ζωή, στην πλατεία έναντι ΚΕΠ (Βύρωνος και Πελοπίδα), με ομιλητή τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών.

Την Παρασκευή 23/4

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Μενίδι, στον αίθριο χώρο του Στεκιού Σωματείων και Φορέων (Κακλαμανάκη 21 - Ολυμπιακό Χωριό), με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ελευσίνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος» (Ιωνος Δραγούμη 37), με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ανάκασα, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Κάντζα, στο πάρκο, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Κόκκινο Μύλο, στην Τριγωνική Πλατεία, με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Κανάρη, με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη.

Το Σάββατο 24/4

-- Στις 6.30 μ.μ. στα Ανω Λιόσια, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Πειραιά, στο Πάρκο Δηλαβέρη, με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Β' Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ. στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, τέρμα Σκρα - Πεύκα Βέρδη, με ομιλητή τον Γιώργο Παναγή, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα, με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Κυψέλη, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη (Φωκίωνος Νέγρη & Σκύρου), με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Καματερό, στην πλατεία Δημοκρατίας, με ομιλητή τον Βασίλη Παπαβασιλείου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στην Κηπούπολη, στην πλατεία Αη Γιώργη, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στον Λόφο Αξιωματικών, στην πλατεία Κολυμβητηρίου, με ομιλητή τον Φίλιππο Φλουσκούνη, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω (Λιούμη), στην πλατεία Αγ. Τριάδας, με ομιλήτρια την Ελένη Καρανάσιου, μέλος της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Στις 5 μ.μ. στο Πέτρινο Θεατράκι Φιλοπάππου (είσοδος από Μπέλες και Παναιτωλίου - περιφ. Φιλοπάππου), με ομιλήτρια την Βαγγελιώ Νικολάου, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.

Την Κυριακή 25/4

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, στο θεατράκι στο Πανόραμα, με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Αιγάλεω, στον πεζόδρομο Αλατσάτων & Λευκάδος, με ομιλήτρια την Ελένη Καρανάσιου.

-- Στις 5 μ.μ. στο Πέτρινο Θεατράκι Φιλοπάππου (είσοδος από Μπέλες και Παναιτωλίου - περιφ. Φιλοπάππου), με ομιλητή τον Εντρι Νέζα, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ