Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Αφόρητη υποκρισία στο Παλαιστινιακό

Επίσκεψη στα γραφεία της ΝΔ πραγματοποίησε χτες ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, πρέσβης Μαρουάν Τουμπάσι.

Οπως διαχέεται από τη ΝΔ στη συζήτηση με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Γ. Στεργίου, και τον γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ, Τ. Χατζηβασιλείου, «επαναβεβαιώθηκε η στήριξη της ΝΔ στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με στόχο τη λύση των δύο κρατών που θα συμβιώνουν ειρηνικά, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και με τις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών». «Πρόκειται για τη μόνη επιλογή, η οποία μπορεί να απαντήσει ικανοποιητικά στα διαχρονικά αιτήματα των Παλαιστινίων για κράτος και του Ισραήλ για ασφάλεια», καταλήγουν από τη ΝΔ σε ένα όργιο υποκρισίας.

Αλλωστε, την προηγούμενη βδομάδα, ο πρόεδρός τους, Κυρ. Μητσοτάκης, και πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης, στην επίσκεψή τους στο Ισραήλ διεύρυναν σε όλα τα επίπεδα τη «στρατηγική συνεργασία» με το κράτος - δολοφόνο του Παλαιστινιακού λαού, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, στα βήματα και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, αρνείται να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση της Βουλής για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ