Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στο Αιγάλεω (πλατεία Αναγέννησης), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Περιστέρι (Λόφος, κάτω από την πλατεία Κολυμβητηρίου), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (Σταδίου 24) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.45 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το Αμαξοστάσιο του δήμου Ιλίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Ταύρο (πεζόδρομος 3ου Δημοτικού Σχολείου), θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Σάββατο 27 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ελληνικό (πλατεία Σουρμένων), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Κόσμο (πλατεία Μπλόκου Δουργουτίου), θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στους Αμπελόκηπους (πλατεία Αγ. Δημητρίου), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αρτέμιδα (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην Καπελάκη), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κολωνό, στην Ακαδημία Πλάτωνος, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, με ομιλητή τον Γιάννη Μερεντίτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Βώκου στον Πειραιά (πρώην Γιαπιτζάκη - αφετηρία λεωφορείου 915), θα μιλήσει η Ειρήνη - Σοφία Χολή, μέλος του ΤΓ Πειραιά.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Αίγινα (παλιά προβλήτα), θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, μέλος του ΤΓ Πειραιά.

Την Κυριακή 28 Ιούνη

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Πειραιά (πλατεία Πηγάδας), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Β΄ Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη με αυτοαπασχολούμενους στην Πετρούπολη (πλατεία κάτω από το «Apolis»), θα μιλήσει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στη Νέα Μάκρη (παραλία), θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Ιλίσια (πλατεία Αγίου Γερασίμου), θα μιλήσει η Μαρία Γεωργίου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (γραφεία ΚΟ, λεωφ. Ειρήνης 73), σε σύσκεψη με εργαζόμενους στο Εμπόριο θα μιλήσει ο Νίκος Τζώρτζης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στη Βόρεια Ελλάδα

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης (αναψυκτήριο), θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στις Σέρρες (πάρκο Παλιών Σφαγείων), θα μιλήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς, μέλος της ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 29 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην Περαία (πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής), θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 30 Ιούνη, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος. Την ίδια μέρα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στις 8 π.μ., θα μιλήσει σε εργαζόμενους στο ορυχείο «Νότιο Πεδίο». Στις 12 μ., θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Μποδοσάκειο», όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή του, Σταύρο Παπασωτηρίου, με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ θα μιλήσει και στους εργαζόμενους. Στις 6 μ.μ. θα συναντήσει τον δήμαρχο Εορδαίας, Π. Πλακεντά, στο δημαρχείο.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στις Θεσπιές, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ηράκλειο Κρήτης (πλατεία Ατσαλένιου), θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μαρτίνο (προαύλιο του Μορφωτικού Συλλόγου), θα μιλήσει ο Αντώνης Αλεξός, μέλος της ΕΠ Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 27 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ. σε σύσκεψη για την Υγεία, στην πλατεία της Ελάτειας, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Δεσφίνα Φωκίδας (πλατεία), θα μιλήσει ο Γιώργος Παναγής, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε σύσκεψη με θέμα την Υγεία και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων στο ξενοδοχείο «Βιολέτα», θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ