Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις και δραστηριότητες με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών

Κορυφώνονται αυτές τις μέρες οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών. Στην Αθήνα, η ΚΝΕ θα κάνει κεντρική παρέμβαση στο Σύνταγμα, σήμερα, από τις 18.30 έως τις 21.00.

Παράλληλα, σήμερα Παρασκευή οργανώνονται και άλλες δράσεις κι εκδηλώσεις:

-- Ολοκληρώνεται το τριήμερο δραστηριοτήτων της Σπουδάζουσας Αθήνας, με σύνθημα «Λέμε ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά!», στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με συζήτηση, στις 20.30, στο spot της ΚΝΕ (πλησίον πύλης Ούλοφ Πάλμε), με ομιλητή τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Ολοκληρώνεται το διήμερο δραστηριοτήτων που διοργανώνουν η ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης και η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στο Αγαλμα Καραμανλή, στη Νέα Παραλία, μετά τις 19.00, με: Εκθεση με τίτλο: «Τίποτα πιο ωραίο, τίποτα πιο αληθινό από τη ζωή δεν είναι!», αθλητικά τουρνουά και συζήτηση με θέμα «Καπιταλισμός σημαίνει δεν μπορώ να αναπνεύσω... Ψάξε την πραγματική ουσία! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!», με την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ και το ΤΣ Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, στην πλατεία Λαμπρούλη (Φρούριο), στις 20.30, με ομιλητές τους: Παναγιώτη Κατηφέ, υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών, Λήδα Μαλάμη, μέλος του Τμήματος. Νωρίτερα στον ίδιο χώρο διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ.

-- Το ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ οργανώνει ποδηλατοδρομία, στις 20.00, στην πύλη του Παυσίλυπου.

-- Η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ στην Πάτρα, στις 20.30, στο θεατράκι της Μαρίνας, ανεβάζει παράσταση με βάση το έργο του Ντάριο Φο «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ