Σάββατο 9 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 10 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ»
Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Νοέμβρη

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «Εμείς που Σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό» καλεί στην 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής (3ηε Σεπτεμβρίου 110) την Κυριακή 10 Νοέμβρη στις 11 π.μ.

Τα θέματα της ΓΣ είναι:

1) Συζήτηση και απόφαση για το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου

2) Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

3) Ορισμός χρόνου ψηφοφορίας για τα όργανα του Συλλόγου.

Σχετικά με τη συμμετοχή στη ΓΣ και στις διαδικασίες της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ενημερώνει:

-- Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη ΓΣ έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα τακτικά μέλη του Συλλόγου. Η εγγραφή και η ταμειακή τακτοποίηση μπορούν να γίνουν και κατά τη διάρκεια της ΓΣ.

-- Για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν εκτός Αττικής και αδυνατούν να παρευρεθούν στη ΓΣ, θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα και Ιωάννινα, σε χώρο και χρόνο που θα ορίσει η Εφορευτική Επιτροπή και θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

-- Μέλη του Συλλόγου που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη ΓΣ και θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα (εφόσον είναι ταμειακά εντάξει), μπορούν, μέσω του mail του Συλλόγου (studentsofsocialism@gmail.com), να στείλουν τα στοιχεία τους εξουσιοδοτώντας την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να καταθέσει την αίτησή τους στην Εφορευτική Επιτροπή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Νοέμβρη(6/11/2019)
ΑΤΙΤΛΟ(29/4/2009)
Ενιαίος Σύλλογος για Αττική και νησιά(15/4/2009)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org