Παρασκευή 21 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ. ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα μιλήσει στους Αμπελόκηπους, στην πλατεία Πανόρμου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βίκυ Μανιάτη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 7 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί τα ΕΛΤΑ Περιστερίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β' Πειραιά, θα επισκεφτεί τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (προβλήτα Ι) στο Ν. Ικόνιο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί στο Αιγάλεω τον ΟΑΕΔ και στις 7 μ.μ. το δημοτικό κολυμβητήριο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Χαϊδαρίου στο Δάσος.

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Ιλιον, στην Παλατιανή, στην πλατεία Μανδηλαρά (Γοργόνα).

-- Στις 6 π.μ. οι υποψήφιοι βουλευτές Νότιου Τομέα Γιάννης Βακαλόπουλος και Παύλος Αλεξανδράκης θα επισκεφτούν τους εργάτες του δήμου Μοσχάτου.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής στο Παγκράτι (ταβέρνα «Λαϊκό Στέκι», πλατεία Πλυτά - στάση «Λαϊκή», Φιλολάου) θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Κορυδαλλό (πλατεία Κολοκοτρώνη) θα μιλήσει η Σωτηρία Αγγελινιάδη, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ., στον Πειραιά (Καρπάθου) θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας.

Την Κυριακή 23 Ιούνη:

-- Στις 9 π.μ., στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη θα περιοδεύσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ. στου Ρέντη, στο συγκρότημα πολυκατοικιών «Μίκης Θεοδωράκης», θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Πειραιά, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή (Καραΐσκου 119) θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Α' Πειραιά Σεμίνα Διγενή και Βαγγέλης Μαρούπας.

Τη Δευτέρα 24 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νίκαια (πλατεία Χαλκηδόνας) θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Στις 10 π.μ. ο Βαγγέλης Μαρούπας θα επισκεφτεί τις ναυτιλιακές εταιρείες «MSC - SSC» και «MSC Service Center» στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 8 μ.μ., ο Β. Μαρούπας θα μιλήσει στην Παλιά Κοκκινιά (Βαλαωρίτου και Χαλκίδος, στο παρκάκι).

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Ασπρα Χώματα Νίκαιας, στην πλατεία Τριών Ιεραρχών, θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Κορυδαλλό (πλατεία Κανάρια) θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Νίκαιας (Κυζίκου 12) θα μιλήσει ο Στέλιος Μπενετάτος.

Την Τρίτη 25 Ιούνη, στο Πέραμα (λεωφ. Ειρήνης 73) θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ