Παρασκευή 21 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Παίρνουμε όλα τα μέτρα για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος για το ΚΚΕ!

Με σύνθημα «ΚΚΕ ισχυρό! Η δύναμή σου την επόμενη μέρα», το Κόμμα καλεί τους ετεροδημότες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την αποφασιστική ενίσχυσή του σε κάθε γωνιά της χώρας.

Καλεί τους ετεροδημότες από σήμερα κιόλας να οργανώσουν με κάθε μέσο τη μετακίνησή τους ώστε να φτάσουν μέχρι την κάλπη και να στηρίξουν το Κόμμα. Να πάρουν όλα τα απαραίτητα πρακτικά μέτρα (άδειες, εξασφάλιση εισιτηρίων, ομαδικές μετακινήσεις) για να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη.

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Ετεροδημοτών, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241), στα τηλέφωνα 210.5282.527, 210.5282.535 (ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.).

Συσκέψεις ετεροδημοτών

Στην Αθήνα: Την Κυριακή 23 Ιούνη, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση Πρεβεζάνων στην Πανηπειρωτική (Κλεισθένους 15, Αθήνα) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

Στη Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση - σύσκεψη με ετεροδημότες του νομού Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς με το ΚΚΕ, την Πέμπτη 27 Ιούνη στις 8 μ.μ., στο Εκλογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Σωκράτους 6). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ