Παρασκευή 21 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Στις 7 Ιούλη η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων μίλησε χτες ο Γ. Λαμπρούλης

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας μίλησε χτες ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κριτήριο του λαού πηγαίνοντας στην κάλπη πρέπει να είναι όλα τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, να μην ενισχύσει με την ψήφο του τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με αυτοδυναμία είτε με συγκυβερνήσεις, να συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Τα όποια μέτρα ανακούφισης που τάζουν, έρχεται η ίδια η έκθεση της Κομισιόν, μετά την τρίτη "αξιολόγηση" από την ΕΕ, και λέει ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στην κατεύθυνση ενίσχυσης της κερδοφορίας. Σ' αυτήν την κατεύθυνση που απαιτείται στον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης προκειμένου να αυξάνονται τα κέρδη, που σημαίνει νέα μέτρα ενάντια στον λαό, ξεκινώντας με φορολογικά, το Ασφαλιστικό, με τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας σε επίπεδο ΕΕ που ανοίγει η συζήτηση από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, με τα ζητήματα του μισθολογικού κόστους.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος να λένε στον λαό ότι από την ανάπτυξη που προβάλλουν θα ωφελούνται όλοι. Η εμπειρία υπάρχει στον λαό μας από τα προηγούμενα χρόνια. Τη δεκαετία του 2000, η χώρα μας έτρεχε με τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης σε επίπεδο ΕΕ. Από αυτή την ανάπτυξη τι καρπώθηκε ο ελληνικός λαός; Μέτρα παίρνονταν και τότε. Το συμπέρασμα είναι ότι και σε περιόδους ανάπτυξης και σε περίοδο κρίσης χαμένος είναι ο λαός μας.

Το ερώτημα είναι τι ανάπτυξη θέλουμε για ποιον, σε όφελος ποιανού. Εμείς ως Κόμμα προτείνουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι η χώρα μας έχει τεράστιο πλούτο, με τον λαό πραγματικά στην εξουσία, χωρίς κρίσεις, ανεργία, φτώχεια, πολέμους.

Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός μας για να είναι δυνατός χρειάζεται ένα Κομμουνιστικό Κόμμα ακόμα πιο δυνατό, το οποίο αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υποχώρησε στα δύσκολα, που πήγε κόντρα στο ρεύμα και στις σειρήνες για συμμετοχή σε κυβερνήσεις συνεργασίας.

Γι' αυτό στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ψήφος στο ΚΚΕ ψήφος ελπίδας και δύναμης για τη φτωχή αγροτιά(2015-01-17 00:00:00.0)
Το μοναδικό αυθεντικό όχι, η ψήφος στο ΚΚΕ(2014-05-13 00:00:00.0)
Ψήφος ανυπότακτη(2009-09-26 00:00:00.0)
Κάντε τους να φοβηθούν με ψήφο στο ΚΚΕ(2009-05-23 00:00:00.0)
KKE - ψήφος με όραμα(2004-06-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ