Παρασκευή 21 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Περιοδείες και συγκεντρώσεις με υποψηφίους του ΚΚΕ
Στη Θεσσαλία

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας θα μιλήσουν οι Χαρά Κούτρα και Νίκος Τέγος.

-- Η Γεωργία Καπέτη, από τις 8.30 π.μ., θα επισκεφτεί σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και θα μιλήσει με τους εκπαιδευτικούς.

-- Ο Αχιλλέας Κανταρτζής, από τις 9.30 π.μ., θα επισκεφτεί Υπηρεσίες της Πύλης (δήμος, Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστική), καθώς και τη λαϊκή αγορά.

-- Ο Λάμπρος Ντουρλιός, από τις 9.30 π.μ., θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της Καλαμπάκας.

-- Ο Γιώργος Καΐκης, στις 9.30 π.μ., θα επισκεφτεί Υπηρεσίες του δήμου Τρικκαίων (ΔΕΥΑΤ, Τεχνικές Υπηρεσίες). Στις 10.30 π.μ., μαζί με τον Γιώργο Λιατίφη, θα επισκεφτούν το αμαξοστάσιο του δήμου Τρικκαίων.

Την Κυριακή 23 Ιούνη, στις 9 μ.μ., στον Σταυρό Καρδίτσας θα μιλήσει ο Εκτορας Γάζος, στο Ξυνονέρι ο Νίκος Τέγος και στην Ιτέα η Χριστίνα Μπεκιάρη και ο Αρης Πολυγένης.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., στο Κέντρο Υγείας και στα εμπορικά μαγαζιά του Αστακού θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης. Στις 7.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά Στρογγυλοβούνι και Πηγάδια. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει στην Παλαιομάνινα (καφενείο «Χ. Νίτσα»).

-- Στις 8 μ.μ., στην Αιτωλοακαρνανία, στα χωριά Κομπώτη και Κωνωπίνα θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης.

-- Στις 9 π.μ., στο παζάρι και σε δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης.

-- Στις 10 π.μ., στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο θα περιοδεύσει η Γιάννα Ποθητού.

-- Στη 1.30 μ.μ., στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γωνιανάκης.

-- Στις 7 μ.μ., στα χωριά Χαράσο, Καλό Χωριό, Σκοτεινό και Ανω Γούβες του δήμου Χερσονήσου θα περιοδεύσει η Γιάννα Ποθητού.

-- Στις 6 μ.μ., στα χωριά Πλώρα, Πλάτανος, Βασιλική, Μητρόπολη και Βαγιωνιά του δήμου Γόρτυνας θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης.

-- Στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες με υποψήφιους βουλευτές: Στις 9 π.μ. στην Πολεοδομία με τους Αλέκο Μαρινάκη και Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, στις 10 π.μ. στο ΚΑΠΗ και στον Παιδικό Σταθμό Νέα Χώρας με τον Αλέκο Μαρινάκη και την Κατερίνα Νικολοπούλου, στις 11 π.μ. στην Αντιπεριφέρεια Χανίων με τους Γιάννη Ντουνιαδάκη και Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, στις 7 μ.μ. σε Συρίλι, Λίμνη και Ζουνάκι με τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, στις 7 μ.μ. σε Καλουδιανά, Ποταμίδα, Βουλγάρω και Κοτσιανά με τους Αλέκο Μαρινάκη και Μιλτιάδη Κλωνιζάκη.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 9 μ.μ., στη Χαλκίδα, στο πάρκο Δελτα (Νεάπολη) θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 9 μ.μ., στην Αλεξανδρούπολη, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο πάρκο Αργώ (απέναντι από τη Μεραρχία), θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος ε.α. Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ