Σάββατο 11 Μάη 2019 - Κυριακή 12 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Το πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, αυτές τις μέρες περιλαμβάνει:

  • Την Κυριακή 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Μαγνησίας στην παραλία του Βόλου (άγαλμα). Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής, Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Αποστόλης Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, και Στέφανος Κότο, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου.
  • Τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία (κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο, οδός Θυατείρων, Πευκάκια, Ν. Ιωνία). Θα χαιρετίσουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Την Τετάρτη 15 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Νοτιοδυτικών - Περιστερίου του ΚΚΕ στο Περιστέρι (πλατεία Δημαρχείου). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής.
  • Την Πέμπτη 16 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου. Θα χαιρετίσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υπ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Την Παρασκευή 17 Μάη, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Ηρακλείου του Κόμματος, στο Ηράκλειο, στο Μεϊντάνι (νέος πεζόδρομος Ιδης). Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σάββας Βασιλειάδης και Σεμίνα Διγενή, ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org