Σάββατο 11 Μάη 2019 - Κυριακή 12 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Χρήστος ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ

Πλοίαρχος ΠΝ ε.α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Γαλάτσι

Ως απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Στους νέους που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε όλους τους πολίτες του δήμου, της Περιφέρειας και όλης της χώρας. Απαιτείται η με κάθε τρόπο στήριξη του ΚΚΕ στις επερχόμενες ευρωεκλογές - βουλευτικές εκλογές και των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε επίπεδο δήμων και Περιφερειών.

Ορισμένοι πιθανόν να διαφωνείτε με κάποιες από τις θέσεις του ΚΚΕ. Σας προτρέπω να μελετήσετε τις θέσεις του. Συγκρίνετε και συμπεράνετε το δίκαιο και την ορθότητα των θέσεων του Κόμματος.

Γνωρίζω το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για την πατρίδα που υπηρετήσατε ή συνεχίζετε να υπηρετείτε. Λάβετε υπόψη σας τον γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό που εκφράζει το ΚΚΕ. Μην ξεχνάτε ότι για 100 χρόνια είναι το μόνο κόμμα που αγωνίζεται για τον τόπο και τα συμφέροντα του λαού.

Το ΚΚΕ έχει επίσημα ξεκαθαρίσει πλήρως και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αν απαιτηθεί στις δύσκολες ώρες θα πρωτοστατήσει στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, για να συντριβεί ο όποιος ξένος εισβολέας, εάν τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα. Αυτό άλλωστε έπραξαν τα μέλη του και στο παρελθόν, όπου όταν ζητούσαν να σταλούν στην πρώτη γραμμή εναντίον του ξένου εισβολέα αυτοί στέλνονταν στην εξορία.

Συνάδελφοι, εν ενεργεία και εν αποστρατεία,

Σκεφτείτε τη θέση του ΚΚΕ για πλήρη απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή. Τόσο η παρούσα κυβέρνηση όσο και όλες οι προηγούμενες μας έχουν εμπλέξει στις λυκοσυμμαχίες τους βάζοντας σε κίνδυνο το λαό και τη χώρα.

Πιστέψτε στη δύναμή σας. Ανεβάστε τον πήχη στις απαιτήσεις σας και μη δεχθείτε τα ψίχουλα που δίνει η τωρινή κυβέρνηση ή υπόσχεται να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μη συμβιβαστείτε με τίποτε λιγότερο από αυτά που δικαιούστε.

Οφείλουμε να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο και μια προοπτική στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και σε όλες τις επερχόμενες γενιές. Οφείλουμε να δείξουμε συνέπεια στην υποστήριξη των αξιών και των ηθικών αρχών μας.

Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, στρατεύσιμοι, συνάδελφοι των Σωμάτων Ασφαλείας, πολιτικό προσωπικό, ήρθε η ώρα να στηρίξουμε με κάθε τρόπο το ΚΚΕ.

Ισχυροποιώντας το ΚΚΕ θα γίνει η πραγματική διαφορά.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org