Πέμπτη 18 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Πειραιά και για την Περιφέρεια.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το μαιευτήριο «Μητέρα» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, θα περιοδεύσουν στο Π. Φάληρο και θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο καφενείο «Δάφνη» για το ρέμα της Πικροδάφνης.

-- Στις 10 π.μ. ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) στην οδό Πειραιώς.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί το ΑΤ Αμπελοκήπων.

-- Στις 12 μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της «Orbit» (Λ. Κηφισίας και Λασκαρίδου) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τους εργάτες δήμου Ν. Φιλαδέλφειας.

-- Στις 7 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί την προβλήτα Ι στο Ν. Ικόνιο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας θα επισκεφτεί το ΑΤ Κυψέλης.

-- Με αφορμή τα 20 χρόνια από την ιμπεριαλιστική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, οι Οργανώσεις Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο καφενείο «Τα σκαλάκια» (Τρωάδος και Μανδηλαρά). Θα μιλήσουν ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Καραλής, δημοσιογράφοι, μέλη της αποστολής της ΑΕΚ στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι, και ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α., υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης.

-- Ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας, και ο Νίκος Καρπής, απόστρατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, θα περιοδεύσουν: Στις 10.45 π.μ., στο Λιμεναρχείο Αίγινας, στις 12 μ. στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και στη 1 μ.μ. στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μικρασιατών, στη Γιάννουλη Λάρισας, θα μιλήσουν οι Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Σε εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση των απορριμάτων στην Ξάνθη, στις 8.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Εισηγήσεις θα κάνουν ο Γιώργος Κολλάρος, αναπληρωτής καθηγητής Πολυτεχνείου Ξάνθης, δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα περιοδεύσει στην Αμφισσα: Στις 9 π.μ. σε υπηρεσίες της Περιφέρειας, στις 11 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 11.30 π.μ. σε υπηρεσίες του δήμου, στη 1 μ.μ., σε ελαιαποθήκες στην Ιτέα. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Δεσφίνα.

-- Σε συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο ΚΑΠΗ Αγίου Γεωργίου Λάρισας (επί των οδών Κάρλας και Λαζαρίδη), θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης και θα χαιρετίσει ο Ζήσης Γκαραλιάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ