Πέμπτη 18 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Καθημερινές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και νυν ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων του Δημοσίου, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

-- Στις 9.30 π.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Δημοτικά Σχολεία του κέντρου Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καρδίτσα, σε εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τις γυναίκες. Η πρόταση του ΚΚΕ», στο «Παυσίλυπο», θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και η Χριστίνα Μπεκιάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 10 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων - Ιλίου.

-- Η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. τις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής εταιρείας «ΦΑΡΜΑΤΕΝ» και στις 12 μ. τις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής «ELPEN», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τον ΟΤΕ στην οδό Αθηνάς για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τον ΟΣΕ στην οδό Καρόλου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτου» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας «Ακτωρ», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α., θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. τον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό στο Περιστέρι και στις 10.30 π.μ. την Τροχαία Περιστερίου.

-- Στις 9 π.μ., ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α., θα επισκεφτεί το ΑΤ Πετρούπολης.

-- Η Δέσποινα Μαστρολέων θα επισκεφτεί στις 9.30 π.μ. το 1ο ΓΕΛ Γέρακα και στις 10.30 π.μ. το 1ο ΓΕΛ Παλλήνης.

-- Στις 6 μ.μ., η Κωνσταντίνα Τσουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα επισκεφτεί το ΕΠΑΛ στους Αγ. Ανάργυρους.

-- Στις 7 μ.μ., η Τίνα Κουζιάκη θα μιλήσει σε εκδήλωση παρουσίασης υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας. Θα μιλήσει επίσης η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της επέκτασης του εκπτωτικού χωριού στα Σπάτα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Θεανώ Καπέτη μαζί με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν στην Λαχαναγορά για να συζητήσουν με εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσουν στην παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων του Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κρήτης.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α., θα επισκεφτεί το ΑΤ Αγ. Αναργύρων - Καματερού, μαζί με τον Θοδωρή Σκολαρίκο, υποψήφιο δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 8.30 π.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά θα μιλήσει σε συγκέντρωση σπουδαστών της σχολής μηχανοδηγών στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

-- Στις 10 π.μ., η Εφη Χαλιού θα επισκεφτεί τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οδό Πατησίων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 5 μ.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα περιοδεύσει σε καταστήματα τηλεπικοινωνιών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα μιλήσει σε σύσκεψη στην πιτσαρία «PerDiemLaboratorio» (Ταϋγέτου 93).

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσουν η Δέσποινα Μαστρολέων, η Χριστίνα Καραμαλίκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, και ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος. Θα γίνει και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο.

-- Το απόγευμα ο Δήμος Κουμπούρης θα επισκεφτεί τα καταστήματα στον Κόκκινο Μύλο και στα Ανω Λιόσια, για να συζητήσει με τους επαγγελματοβιοτέχνες.

Το Σάββατο 20 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110, πλατεία Βικτωρίας).

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Κώστας Παπαδάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής, στον κινηματογράφο «Studio» (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, πλ. Αμερικής). Θα χαιρετίσει η Γιώτα Ταβουλάρη.

-- Στις 6.30 μ.μ., η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των Οργανώσεων ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902» του Κόμματος, στην αίθουσα του 1ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Σεμίνα Διγενή.

-- Ο Γιάννης Βάγκος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νομό Πέλλας. Στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στη Σκύδρα και στις 12 μ. στα χωριά Σεβαστιανά, Καλή και Μάνδαλο. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γυψοχωρίου.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Μιδέας Αργολίδας, θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-24 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ στην Αττική(2019-05-21 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-02-23 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-21 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-12 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ