Πέμπτη 18 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΦΗ ΧΑΛΙΟΥ
Ρίχτε στην κάλπη τα ψηφοδέλτια που κάνουν τη διαφορά

Η Εφη Χαλιού
Η Εφη Χαλιού
Σε συγκέντρωση εργαζομένων που διοργάνωσε η ΚΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής μίλησε ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, το απόγευμα της Τρίτης 16 Απρίλη. Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Εφη Χαλιού, στέλεχος του Κόμματος στον κλάδο του Χρηματοπιστωτικού Τομέα.

Ο Λ. Νικολάου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες, θα εντείνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το ποιος είναι «καλύτερος διαχειριστής», «ποιος είναι πιο καλός μαθητής της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ποιος είναι στενότερος φίλος του Πάιατ, ποιος θα μετατρέψει σε καλύτερο επενδυτικό "παράδεισο" τη χώρα μας χαρίζοντας εκατομμύρια στους εφοπλιστές και τους βιομήχανους με φοροαπαλλαγές». Ενώ, σχολιάζοντας τη σκανδαλολογία, ανέδειξε ότι δεν αποτελεί ελληνικό φαινόμενο, αφού η «διαφθορά» και η «συνδιαλλαγή» αποτελούν τρόπο ύπαρξης της κυριαρχίας των μονοπωλίων και του κεφαλαίου, εδραίωσης της εξουσίας τους, αλλά και χρήσης κάθε μέσου για τον ανταγωνισμό μεταξύ μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αναμονή. Μην ψάχνετε τις διαφορές μεταξύ εκείνων που έχουν δεσμευτεί να ακολουθήσουν μέχρι το 2060 το δρόμο της βαρβαρότητας και του μεσαίωνα για τους εργαζόμενους, τη νεολαία μας. Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί μας. Στα 100 και πλέον χρόνια της Ιστορίας μας, ποτέ δεν κοροϊδέψαμε το λαό μας, ποτέ δεν τον προδώσαμε. Ρίχτε στην κάλπη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης"», ανέφερε κλείνοντας.

Ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος
Ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος
Η Εφη Χαλιού αναφέρθηκε στην πλούσια πείρα των τραπεζοϋπαλλήλων για το τι σημαίνει πρόοδος για αυτούς από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αφού έχει συνοδευτεί από αποσχίσεις, απολύσεις, «ελαστικές» εργασιακές σχέσεις κ.ά. «Το ΚΚΕ πρωτοστάτησε στην οργάνωση των αγώνων τους, αποκάλυψε τους σχεδιασμούς κυβέρνησης και εργοδοσίας και καθυστέρησε ή ανέκοψε αρκετούς από αυτούς. Ανέδειξε το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων και με συγκεκριμένες προτάσεις προσπάθησε να αποτρέψει πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών», ανέφερε καλώντας σε αποφασιστική ενίσχυση του Κόμματος παντού.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ