Τρίτη 1 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
Γιαννοπούλειες πρακτικές

Προσκαλεσμένος της ΠΑΣΚΕ Φθιώτιδας, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λαμία ο υπουργός Δικαιοσύνης Ε. Γιαννόπουλος, τον κάλεσαν να τους δώσει τα φώτα του, προφανώς. Εκεί, οι διοργανωτές της επίσκεψής του, οργάνωσαν συναντήσεις με διάφορους ημέτερους παράγοντες και φορείς. Ενώ, είχαν προσκαλέσει και τους δημοσιογράφους της πόλης για να δώσει συνέντευξη Τύπου ο Γιαννόπουλος.

Ομως, την ίδια ώρα το Σάββατο, οπότε είχε οριστεί η συνέντευξη, ο Ε. Γιαννόπουλος προτίμησε να δώσει αποκλειστική συνέντευξη σε ένα ΠΑΣΟκικό κανάλι της πόλης, «στήνοντας» τους συναδέλφους οι οποίοι τον περίμεναν. Μπροστά σ' αυτόν τον εμπαιγμό, οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν επιδεικτικά καταγγέλλοντας την όλη μεθόδευση. Λίγο αργότερα, ερωτώμενος στη συνεστίαση που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ για τη συμπεριφορά του αυτή, ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε πως, βεβαίως, σωστά έπραξε!

Ετσι, οι συνάδελφοι εκεί είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν, από κοντά, όχι μόνον την... ευγενική συμπεριφορά του Ε. Γιαννόπουλου, αλλά και την επιβεβαίωσή της! Οτι ο Ε. Γιαννόπουλος, από τις συνεντεύξεις προτιμά τους μονολόγους από τα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου, εκτός των άλλων μπορεί να εκτοξεύει τις ύβρεις του κατά του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη», αλλά και όλων όσοι αντιπολιτεύονται την κυβέρνησή του και καταδικάζουν τη δική του πρακτική...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ