Παρασκευή 11 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Σερρών: Φαρμάκης Παύλος. Ελεύθερος επαγγελματίας κρεοπώλης, 37 ετών. Μέλος του Σωματείου Κρεοπωλών νομού Σερρών από το 2002. Από το 2004 είναι μέλος της διοίκησης του Σωματείου και γραμματέας, εκλεγμένος στη διοίκηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Σερρών. Από το 2011 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος στην Πανελλαδική Ομοσπονδία των Κρεοπωλών. Είναι μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Πανσερραϊκός. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σερρών του ΚΚΕ.

Αμφίπολης: Αντσιου Αννα. Νοσηλεύτρια, 53 ετών. Φοίτησε στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ηταν ενεργό μέλος του σπουδαστικού κινήματος και μέλος το ΔΣ του συλλόγου της σχολής της. Από το 1997 εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους. Ηταν για 2 τριετίες εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας του νομού Σερρών. Δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμφίπολης.

Βισαλτίας: Λάγιος Γεράσιμος (Μάκης). Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σερρών, 41 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού στην «Εφαρμοσμένη Βιοχημεία - Βιοτεχνολογία». Μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών. Είναι αθλητής ΑμεΑ του Πανσερραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σερρών του ΚΚΕ.

Ηράκλειας: Χατζίδου Δέσποινα. Ανεργη και για χρόνια εργαζόμενη εμποροϋπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 61 ετών. Ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοίμησης και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Σερρών. Εχει τελειώσει το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης στο Τμήμα Γραμματέων. Δημοτική Σύμβουλος στον δήμο Ηράκλειας.

Ν. Ζίχνης: Στεφανόπουλος Ιωάννης. Εργάζεται στο Φυσικό Αέριο (ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ) μέσω εργολαβικών εταιρειών, 63 ετών. Είναι αντιπρόεδρος στο κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Κεντρικής Μακεδονίας, γραμματέας στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΠ (Πανελλήνια Ενωση Προπονητών Ποδοσφαίρου).

Εμ. Παππά: Μανδάνας Αργύριος. Ελεύθερος επαγγελματίας, 65 ετών. Σπούδασε Γεωλογία στην Μπολόνια της Ιταλίας. Εδρασε συνδικαλιστικά με τον Σύλλογο Ελλήνων Γεωλόγων (ΣΕΓ) και στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ). Δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στο αγροτικό κίνημα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα.

Σιντικής: Ιωαννίδου Μαρία. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, 31 ετών. Απόφοιτη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας. Φοιτήτρια μεταπτυχιακού Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών. Εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος και ήταν μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων ν. Σερρών. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρολόης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κατερίνης: Τσουπέης Νικόλαος. Αυτοαπασχολούμενος, 48 ετών. Πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός απόφοιτος του ΑΠΘ. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κατερίνη από το 1997. Μέλος του ΤΕΕ και μέλος στο ΔΣ του τμήματος ΤΕΕ Πιερίας.

Δίου - Ολύμπου: Κουρίτα Κατερίνα. Δασκάλα, 45 ετών, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Πιερίας της ΑΔΕΔΥ. Ζει και εργάζεται στο Λιτόχωρο. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πιερίας. Δημοτική σύμβουλος στον δήμο Δίου - Ολύμπου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.

Πύδνας Κολινδρού: Γιαγκόπουλος Αθανάσιος. Γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. Ξεκινώντας από υπαλληλική σχέση δημιούργησε την εταιρεία «VITASLIMELECTRONICMEDICAL» που ασχολείται με κατασκευές ηλεκτρονικών μηχανημάτων αισθητικής τελευταίας τεχνολογίας. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευής και Εμπορίας Μηχανημάτων Αισθητικής και Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ). Από πολύ νωρίς δραστηριοποιήθηκε στους κοινωνικούς αγώνες.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Βέροιας: Μελιόπουλος Γιώργος. Πυροσβέστης, 47 ετών. Εργάζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας. Για τέσσερα χρόνια, από το 2008 έως το 2012, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας. Δημοτικός σύμβουλος Βέροιας.

Αλεξάνδρειας: Ιακωβίδης Ηλίας. Εργάτης, 34 ετών. Απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου Τεχνολογικής κατεύθυνσης - κύκλου Πληροφορικής & Υπηρεσιών, απόφοιτος Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών στον Τομέα Πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας.

Νάουσας: Τσουκαλάς Θωμάς. Χειρουργός, 56 ετών. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στο «Θεαγένειο» ΑΝ Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ογκολογία Μαστού. Μετεκπαιδεύτηκε στη Μονάδα Μαστού της Α' Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια στη Μονάδα Μαστού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης (HUG). Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα διατηρεί ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και χειρουργεί σε νοσοκομειακή μονάδα της Θεσσαλονίκης. Περιοδικά επισκέπτεται τη Μυτιλήνη προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ασθενείς του Βορ. Αιγαίου. Από φοιτητής πήρε ενεργό μέρος στο φοιτητικό και λαϊκό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Συμμετείχε σε αποστολή ιατρικής βοήθειας στον χειμαζόμενο από τον αποκλεισμό και τους βομβαρδισμούς γιουγκοσλαβικό λαό. Διετέλεσε πρόεδρος της Παλλεσβιακής Επιτροπής Ειρήνης (2016-2018), παραρτήματος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Υφεσης και Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ). Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νάουσας την περίοδο 1999-2002 και διετέλεσε αντιδήμαρχος Νάουσας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

Πέλλας: Παπαδοπούλου Ολυμπία. Συνταξιούχος του ΙΚΑ, πρώην εργαζόμενη στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών, 53 ετών. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΣ Γιαννιτσών. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Είναι δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πέλλας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

Αλμωπίας: Δρόσογλου Σταύρος. Συνταξιούχος ΟΤΑ, 64 ετών. Ηταν εκλεγμένος στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης, όπου εργαζόταν. Είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Αριδαίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ - Φίλων και Απογόνων. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.

Εδεσσας: Τσιτσάγκας Χαράλαμπος (Μπάμπης). Είναι γεννημένος στην Εδεσσα και μεγάλωσε στην Αρνισσα, 51 ετών. Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στην Εδεσσα από το 2004.

Σκύδρας: Σουμελίδης Γιάννης. Αγρότης - ροδακινοπαραγωγός, 51 ετών. Μέλος του ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου «ΕΝΟΤΗΤΑ» Πέλλας και συμμετέχει στον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτών, παίρνοντας μέρος στις συνεδριάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Ολα τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Μαυροβουνίου. Είναι μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου του χωριού του «ΔΟΞΑ» Μαυροβουνίου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

Κιλκίς: Φαχουρίδης Γιάννης. Αρχιτέκτονας, 57 ετών. Δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κιλκίς. Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κιλκίς.

Παιονίας: Βασιλακάκης Τάσος. Πολιτικός μηχανικός, 42 ετών. Υπάλληλος στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στον δήμο Κιλκίς. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στη «Σεισμική μηχανική και τις αντισεισμικές κατασκευές». Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πολυγύρου: Χριστιανού Αγγελική. Συνταξιούχος νηπιαγωγός, 60 ετών. Πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Χαλκιδικής. Δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πολυγύρου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Αριστοτέλη: Παρθενιάδης Κυριάκος. Οικονομολόγος, 26 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα «Logistics και Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στο πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και για 4 χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής του. Είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Κασσάνδρας: Ποτίογλου Πρόδρομος. Αγρότης, 59 ετών. Εργάστηκε ως ναυτεργάτης στη Γερμανία και σήμερα ασχολείται με τη μελισσοκομία. Δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κασσάνδρας.

Νέας Προποντίδας: Κολογκούνης Παναγιώτης. Αγρότης, 25 ετών. Σπουδαστής στο Τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Γεωργικών Μηχανημάτων. Δραστηριοποιήθηκε στο αγροτικό κίνημα.

Σιθωνίας: Λάζαρος Παντελής. Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο επισιτισμού - τουρισμού, 30 ετών. Εχει σπουδάσει στο ΔΙΕΚ Επανομής Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Διετέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΥΣΔΙΕΚ. Είναι μέλος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σάρτης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στις Κυκλάδες (15/1/2019)
Στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (12/1/2019)
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ (12/1/2019)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία (15/3/2014)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία (15/3/2014)
ΑΤΙΤΛΟ (20/9/1998)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org