Παρασκευή 11 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επαινοι για τα μνημόνια διαρκείας και το βρώμικο ρόλο στα Βαλκάνια

ΚΚΕ: Η επίσκεψη Μέρκελ, παραμονές εκλογών, εκτός από την προώθηση και εδραίωση των οικονομικών συμφερόντων του γερμανικού κεφαλαίου, είναι έπαινος στον κ. Τσίπρα για τις δηλώσεις μετάνοιας και για τη βρώμικη δουλειά που έβγαλε με τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις και τα επικίνδυνα ΝΑΤΟικά σχέδια που προώθησε στην περιοχή

  • Ο κ. Τσίπρας, μετά τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, ξεπλένει και το ρόλο της Γερμανίας στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μνημονίων.
  • Η στήριξη της Μέρκελ στη συμφωνία των Πρεσπών, που εκφράζει τους στόχους του γερμανικού παράγοντα, δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή η συμφωνία υπαγορεύθηκε από την ανάγκη των ευρωατλαντικών σχεδιασμών.
  • Ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι ανήκει στην ίδια οικογένεια με την κα Μέρκελ, αυτήν του ευρωμονόδρομου και των μνημονίων διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ.
  • Τις γερμανικές αποζημιώσεις τις ξεπέρασε με μισή κουβέντα, κάτι το οποίο ευθυγραμμίζεται με την - επί μία τετραετία - στάση του, που δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να τις διεκδικήσει, για να μη διαταραχθούν οι συμμαχίες με το γερμανικό κεφάλαιο.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ