Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ
  • Εκδήλωση με θέμα «Η ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ στην περιοχή των Σερρών» διοργανώνει η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των 100χρονων του Κόμματος, το Σάββατο 3 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί μπροσούρα - έκδοση της ΤΟ Σερρών, για τη δράση του Κόμματος στην περιοχή από το 1918 έως και σήμερα. Θα παρουσιαστεί επίσης μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στους αγώνες των λιγνιτωρύχων της δεκαετίας του '30, ενώ θα υπάρχει και έκθεση για την Ιστορία του Κόμματος στην περιοχή.

  • Με παρουσίαση του Λευκώματος για τα 100χρονα του ΚΚΕ ξεκινούν την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2018 οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης της Νέας Ιωνίας του Κόμματος.
  • Την Πέμπτη 1η Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., το Λεύκωμα για τα 100χρονα του ΚΚΕ θα παρουσιαστεί στον δημοτικό κινηματογράφο «Αστέρας», στην οδό Ασκληπιού 4, Νέα Ιωνία.
  • Η ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ προγραμματίζει στο νησί σειρά δράσεων το διάστημα 3 - 10 Νοέμβρη, με πρώτη την έκθεση της συλλογής «των αγριολούλουδων» του Γιώργη Βαρλάμου, στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Πάρου (η Πάρος είναι η γενέτειρα του Γ. Βαρλάμου). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 3 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Νοέμβρη. Ωρες επίσκεψης: 6 μ.μ. - 8.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ