Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Επιμένει να καλεί χρυσαυγίτες στις εκδηλώσεις!

Συνεχίζοντας να προκαλεί με τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, η δημοτική αρχή Ελασσόνας προσκάλεσε τους εκπροσώπους της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης και στην εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως είχε κάνει και σε άλλες εθνικές επετείους και τοπικές εορταστικές εκδηλώσεις.

«Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την απαράδεκτη και προκλητική στάση της δημοτικής αρχής και όλων όσοι ανέχονται και νομιμοποιούν με τη στάση τους το φασιστικό μόρφωμα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ελασσόνας και τονίζει: «Είναι ντροπή και ύβρις για την πόλη της Ελασσόνας και τα μαρτυρικά χωριά της, που έδωσαν τα καλύτερα παιδιά τους στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, να αμαυρώνεται η αντιφασιστική αυτή επέτειος από δυο-τρεις χιτλερικούς. (...)

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική. Η ηγεσία της είναι υπόδικη, σε μια δίκη που είναι σε εξέλιξη, με κατηγορίες για φόνους και άλλα κακουργηματικά αδικήματα.

Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει. Ο δήμος να μην ξαναστείλει πρόσκληση στη Χρυσή Αυγή για εορτασμούς ιστορικών επετείων και άλλων εκδηλώσεων.

Ο λαός της περιοχής μας να μην επιτρέψει την παρουσία της».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ