Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Ψήφο στο Κόμμα της Αντίστασης και των λαϊκών αγώνων

Κάλεσμα στα μέλη της Ενωσης για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, μπροστά στις εκλογές, απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της, σε όλους τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, στους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στους Επαναπατρισμένους Πολιτικούς Πρόσφυγες, στους Απογόνους και Φίλους της Αντίστασης, να δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα της Αντίστασης, στο ΚΚΕ. Να κινητοποιηθούν αποφασιστικά ώστε και άλλοι εργαζόμενοι και νεολαία, να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που, παλεύει, επί εννιά δεκαετίες, ασταμάτητα και αταλάντευτα, για τα πραγματικά λαϊκά συμφέροντα.

Οπως τονίζεται στο μήνυμα, «με την ψήφο στο ΚΚΕ, οι αγωνιστές και οι φίλοι της Αντίστασης, τιμάμε το Κόμμα μας και δυναμώνουμε το λαϊκό κίνημα για να εμποδίσουμε τα χειρότερα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζουν την επόμενη μέρα των εκλογών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ανεξάρτητα πιο κόμμα βγει πρώτο ή δεύτερο. Αφού συμφωνούν, υλοποιούν την ίδια αντιλαϊκή φιλομονοπωλιακή πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Πολιτική που στηρίζουν και τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑ.Ο.Σ., Κόμμα Οικολόγων.

Ακόμα, με την ψήφο μας στο ΚΚΕ, δυναμώνουμε το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται σταθερά δίπλα μας και δίπλα στο λαό υποστηρίζοντας τα αιτήματά μας και, ταυτόχρονα, καταδικάζουμε τα κόμματα του δικομματισμού που εμπαίζουν τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Που αρνούνται να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά μας, αρνούνται να διδάσκεται η Ιστορία της Αντίστασης στα Σχολεία, να δημιουργηθεί Μουσείο της ΕΑΜικής Αντίστασης και να στηθεί Μνημείο του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη σε κεντρική πλατεία στην Αθήνα.

Τέλος, δίνοντας την ψήφο μας στο ΚΚΕ καταδικάζουμε τον αντικομμουνισμό και τη συκοφάντηση του σοσιαλισμού, την επιχείρηση παραχάραξης και αποχρωματισμού της Ιστορίας της Αντίστασης. Καταδικάζουμε την βρώμικη προσπάθεια εξίσωσης του σοσιαλισμού-κομμουνισμού με το φασισμό του Χίτλερ! Εμπρός να μιλήσουμε με όλους τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, να τους καλέσουμε να στηρίξουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το Κόμμα της Αντίστασης, το Κόμμα των εργαζομένων και της νεολαίας. Το κόμμα οργανωτή και στήριγμα των λαϊκών αγώνων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τιμά την ανυπότακτη δράση της Αντιφασιστικής Στρατιωτικής Οργάνωσης(2024-04-11 00:00:00.0)
Απαράδεκτη η δίωξη του δημοσιογράφου Ν. Μπογιόπουλου(2022-10-19 00:00:00.0)
Δε συμμετέχουν οι αντιστασιακοί την 25η Μάρτη(2012-03-22 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2006-07-12 00:00:00.0)
Η Εθνική Αντίσταση και το ΚΚΕ(2004-12-28 00:00:00.0)
Η γενιά της Αντίστασης στηρίζει ΚΚΕ(2000-04-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ