Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Μεγάλο άνοιγμα σε τόπους δουλειάς και εργατογειτονιές

Χιλιάδες μέλη φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στη διακίνηση του «Ρ» την περασμένη Κυριακή

Από την προετοιμασία της εξόρμησης, στα γραφεία της ΚΟ Ευόσμου του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη
Από την προετοιμασία της εξόρμησης, στα γραφεία της ΚΟ Ευόσμου του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη
Πλατιά εξόρμηση με το «Ριζοσπάστη» διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα την περασμένη Κυριακή, σηματοδοτώντας και μ' αυτόν τον τρόπο την αποφασιστικότητα με την οποία χιλιάδες μέλη οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν από την πρώτη κιόλας μέρα ριχτεί στη μάχη για την εκλογική ενίσχυση του Κόμματος στις 4 του Οκτώβρη. Η ανταπόκριση των εργαζόμενων και άλλων ανθρώπων του μόχθου στη μεγάλη εξόρμηση, επιβεβαιώνει τη σημασία του «Ρ» σαν ένα αναντικατάστατο εργαλείο στους καθημερινούς πολιτικούς αγώνες του Κόμματος και βέβαια στη σύνθετη προεκλογική μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη Θεσσαλονίκη, η εξόρμηση απλώθηκε την Κυριακή στις γειτονιές της πόλης και της υπαίθρου και χτες Δευτέρα συνεχίστηκε στους χώρους δουλειάς. Οι κομουνιστές και οι κομμουνίστριες κάλεσαν το λαό να δυναμώσει το ΚΚΕ, να συσπειρωθεί στην πορεία σύγκρουσης, ρήξης και ανατροπής της κυρίαρχης πολιτικής, να επιλέξει το μόνο δρόμο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα, το δρόμο της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας.

Με μαζική συμμετοχή των μελών, στελεχών και των φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ έγινε η εξόρμηση με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στον Εύοσμο. «Διακινούμε την εφημερίδα πόρτα πόρτα και συναντάμε, να το τονίσουμε αυτό, ιδιαίτερα φιλική ανταπόκριση», δήλωσε ο Ηλίας Βακφάρης, γραμματέας της ΚΟΒ Κ. Ηλιούπολης. «Πιστεύουμε ότι ο καλός σχεδιασμός και η οργάνωση της δουλειάς θα φέρουν σε όλη την προεκλογική περίοδο και πάλι θετικά αποτελέσματα, όπως και στις προηγούμενες εξορμήσεις, όπου παρατηρήθηκε ότι χρόνο με το χρόνο είχαμε συνεχή αύξηση των διακινούμενων φύλλων. Αξιοποιούμε το γεγονός ότι έχουμε γνωρίσει ένα μεγάλο αριθμό νέων οπαδών και φίλων, ενώ το Φεστιβάλ της ΚΝΕ αυτή τη βδομάδα θα αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία να έρθουμε κοντά στους εργαζόμενους της περιοχής μας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ