Σάββατο 13 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
Στο στόχαστρο οι λαοί
Οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές αρχιτρομοκράτες του κόσμου...

Οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν το Αφγανιστάν, σαν απάντηση για το πρόσφατο φρικιαστικό χτύπημα, που υπέστησαν οι μεγαλουπόλεις Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον, των ΗΠΑ από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες. Αλλά αυτοί και μόνο είναι υπαίτιοι, αλλά και υπόλογοι γι' αυτό το χτύπημα. Και ενώ για την πρωτάκουστη αυτή τραγωδία θλίβονται και πονούν οι λαοί του κόσμου, άσχετα από φυλή, πολιτική και θρησκεία, εντούτοις, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους Τζούνιορ πνέει μένεα κατά πάντων.

Ιδίως δε κατά των απανταχού της οικουμένης Αραβομουσουλμάνων, θεωρώντας τους όλους, συνυπεύθυνους με τον «τρομοκράτη» τους, Οσάμα Μιν Λάντεν.

Δίχως όμως να παρουσιάσει έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Μπιν Λάντεν είναι αυτός που προξένησε στην Αμερική τις οδυνηρές καταστροφές στις 11/09/2001.

Στην προ ημερών οργισμένη και πολεμόχαρη ομιλία του στο Κογκρέσο, ο Τζορτζ Μπους είχε διακηρύξει μεταξύ άλλων ότι εκ μέρους της Αμερικής αρχίζει πλέον ένας πόλεμος μακράς διαρκείας για την εξαφάνιση της διεθνούς τρομοκρατίας. Και ακόμα ότι ο πρώτος στόχος του θα είναι το Αφγανιστάν και ο «τρομοκράτης» Οσάμα Μπιν Λάντεν που τον κρύβει. Προς το σκοπό αυτό κάλεσε στο πλευρό του και όλες τις χώρες, τονίζοντάς τους: «είτε είσαστε μαζί μας, είτε είστε με τους τρομοκράτες». Που σημαίνει πως όσες χώρες δε θα είναι μαζί με τους Αμερικάνους, θα έχουν την ίδια μοίρα με το Αφγανιστάν κλπ, κλπ.

Υστερα από τα προαναφερθέντα, δεν αποκλείεται μια πρωία ό μη γένοιτο, ο καινούριος πλανητάρχης Μπους, για να διασωθεί η παγκόσμια «αίγλη» της αμερικανικής κοσμοκρατορίας, να διατάξει τον ατομικό βομβαρδισμό και εκείνων των χωρών και λαών που δε θα είναι μαζί με τους Αμερικάνους. Οπως ακριβώς έπραξε λίγες μέρες πριν απ' τη λήξη του Β. Παγκόσμιου Πολέμου ο προκάτοχός του, εκείνος ο κτηνάνθρωπος Τρούμαν, που διέταξε τον Αύγουστο του 1945 το βομβαρδισμό με ατομικές βόμβες των ιαπωνικών πόλεων Χιροσίμα και Ναγκασάκι, προξενώντας τις πάνω από 300 χιλιάδες νεκρούς, παραμορφωμένους, ραδιοπαθείς και άλλους αθεράπευτους παθόντες.

Μετά το απάνθρωπο αυτό κακούργημα, τον Απρίλη 1949, ιδρύεται από 12 βορειοαμερικανικές και ευρωπαϊκές χώρες, το διαβόητο ΝΑΤΟ, το εγκληματικό αυτό στρατιωτικό όργανο στα χέρια της ΠΑΞ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ, του δολαρίου, ακόμα και της δήθεν δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ενωσης με το οποίο, επεμβαίνουν 50 και πλέον τώρα χρόνια στα εσωτερικά οποιασδήποτε χώρας.

Καταργώντας σ' αυτές με την ωμή βία, το αίμα και τον καταναγκασμό, τον εθνισμό τους, την κρατική τους υπόσταση, τις εθνικές τους παραδόσεις, τις δημοκρατικές τους ελευθερίες κ.ά.

Συνεργώντας έτσι όλοι ανεξαίρετα οι Αμερικανοί πλανητάρχες, ξεσήκωσαν ενάντιά τους σε όλο τον πλανήτη τα δισεκατομμύρια λευκών και μαύρων, χριστιανών και μουσουλμάνων, βουδιστών και βραχμάνων ως και άλλων δοξασιών.

Και επειδή όλοι αυτοί είναι ενάντιά τους και όχι μαζί τους, θεωρούνται από τους Αμερικανούς πλανητάρχες, όπως τώρα και από τον έξαλλο πλανητάρχη Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, τρομοκράτες και πρέπει να εξαφανιστούν μαζί με τις χώρες τους.

Αργά όμως ή γρήγορα, όπως δείχνουν οι ακαταμάχητοι αγώνες όλων των λαών της υφηλίου, θα εξαφανιστούν οι ιμπεριαλιστές αμερικανονατοϊκοί αρχιτρομοκράτες, για να υπάρξει το ανθρώπινο γένος επί της Γης.

Υ.Γ. Μαζί τους και οι ανά τον κόσμο μισθοφόροι τους, όπως ο Κώστας Σημίτης, με την ανεκδιήγητη συντροφιά του.


Ευθύμης ΜΑΛΕΖΑΣ
αντιστασιακός


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ