Σάββατο 13 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
Στο στόχαστρο οι λαοί
Οι αντιστασιακοί καταγγέλλουν τον πόλεμο των ιμπεριαλιστών

Οι αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης μέσω των Οργανώσεών τους, Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων(ΠΕΕΠΠ), Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών - Τραυματιών Αναπήρων Θυμάτων 1944-1967 (ΠΕΑΤΑΘ) και τα Παραρτήματα Ζωγράφου, Ελευσίνας της ΠΕΑΕΑ, υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας και καταγγέλλουν τις εγκληματικές πράξεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, που με τόσο μίσος καταφέρονται ενάντια σε ολόκληρους λαούς, με τη δικαιολογία ότι χτυπούν τρομοκράτες και υπερασπίζουν δήθεν τα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες των ανθρώπων.

«Εμείς οι αντιστασιακοί - τονίζουν - που περάσαμε από το καμίνι του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και αγωνιστήκαμε για την ελευθερία της πατρίδας μας και την ειρήνη, ιδανικά για τα οποία χύσαμε το αίμα μας και δώσαμε τη ζωή μας, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να περιφρονεί τις αξίες αυτές και να θέτει το έδαφος της χώρας μας στη διάθεση των ΗΠΑ, του μεγαλύτερου τρομοκράτη, που... πολεμά την τρομοκρατία!

Αξιώνουμε καμία ανάμειξη σε κανέναν πόλεμο, καμία διευκόλυνση στους πολεμοκάπηλους. Τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, δε θα γίνουνε σφαχτάρια για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ