Σάββατο 24 Μάρτη 2018 - Κυριακή 25 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αγωνιστική απάντηση στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης την Τετάρτη 28 Μάρτη

Συλλαλητήριο στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης) στη Θεσσαλονίκη

Την αγωνιστική απάντηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης για την Κεντρική Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη (βλέπε σχετικά και στη σελίδα 19), οργανώνουν συνδικάτα εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, Αγροτικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Επαγγελματιών και Σύλλογοι Φοιτητών.

Προγραμματίζουν συγκέντρωση, την Τετάρτη 28 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης), από όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το χώρο πραγματοποίησης του περιφερειακού συνεδρίου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την ίδια μέρα, με την ομιλία του πρωθυπουργού. Παράλληλα, προγραμματίζουν θεματικές δράσεις και συγκεκριμένα:

  • Τη Δευτέρα 26 Μάρτη, στη 1.30 το μεσημέρι, μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της Παιδείας, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, των Α' και Δ' ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Φοιτητών Γεωλογικού και Δασολογίας.
  • Την Τρίτη 27 Μάρτη, στις 7.30 π.μ., συγκέντρωση στην πύλη του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Ιατρείων και Εργαστηρίων Βόρειας Ελλάδας. Απόφαση συμμετοχής μέχρι και χτες είχε πάρει το Σωματείο Εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ.

Στο μεταξύ, καθημερινά βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών στους χώρους δουλειάς, με το κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ