Σάββατο 17 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε συνοικίες και τόπους δουλειάς

Συγκεντρώσεις και περιοδείες με σύνθημα «Με δυνατό ΚΚΕ και Κοινωνική Συμμαχία ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει την πορεία» διοργανώνονται το επόμενο διάστημα από Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του Κόμματος:

Αύριο, Κυριακή, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Εμποροϋπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στην Αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β), με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ.

Τη Δευτέρα 19 Ιούνη:

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Μηχανοστάσιο στο Ρέντη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στο Παλατάκι, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Περιστέρι, στην πλατεία Αϊ-Γιώργη (Κηπούπολη), με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ.

Την Τρίτη 20 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Γαλάτσι, στο Πάρκο Λυσίου (Βεϊκου & Γαλατσίου), με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ.

Την Τετάρτη 21 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στις εργατικές κατοικίες της οδού Θεσσαλονίκης, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στην πλατεία Αγ. Τριάδας (Λιούμη), με ομιλητή τον Βασίλη Βούλγαρη, μέλος του Γραφείου της ΠΕ Δυτικής Αθήνας και Γραμματέα της ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ του 2ου Διαμερίσματος της Α' Αθήνας καλούν στην πλατεία Πλυτά στη Γούβα, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Λογιστών καλεί σε συγκέντρωση στην Αίθουσα του Συλλόγου Λογιστών, με ομιλητή τον Σπύρο Μπότση, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ