Σάββατο 17 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Καθαρή λύση» για το κεφάλαιο, κόλαφος για το λαό

Τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για τη διευθέτηση του χρέους θα ανανεώνονται διαρκώς, στο όνομα των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για «βελτίωση του επενδυτικού κλίματος»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ:

  • Μοναδικοί ωφελημένοι από τη συμφωνία είναι το κεφάλαιο, οι επενδυτές που θα κερδίσουν και από το τσάκισμα του λαού και από τα νέα προνόμια που τους δίνονται. Αυτό είναι το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης που κρύβεται πίσω απ' το αφήγημα της «ανάπτυξης», το οποίο προβάλλει η κυβέρνηση.
  • Μηδέν εις το πηλίκον για το λαό, αφού όλα τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίστηκαν, συν όλα τα υπόλοιπα που θα απαιτηθούν ως προαπαιτούμενα για την όποια ρύθμιση του χρέους, ισχύουν στο ακέραιο.
  • Το κλίμα ευφορίας, που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση σε έναν λαό γονατισμένο και ματωμένο, εξαιτίας της πολιτικής όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, είναι προκλητικό και εξοργιστικό.
  • Η πραγματική ελπίδα μπορεί να γεννηθεί μόνο μέσα από τη ρήξη και τη σύγκρουση με τον σημερινό δρόμο. Με ισχυρό ΚΚΕ, αναζωογόνηση του κινήματος και Κοινωνική Συμμαχία.

ΣΕΛ.  3,    5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ