Σάββατο 17 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Σάββατο:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο Μπότσαρη (πρώην φυτώριο), οι ΚΟΒ του Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης καλούν σε βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» για την Οχτωβριανή Επανάσταση. θα μιλήσει η Εφη Κουκούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Λέσβου καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στη Στύψη, στην αγορά του χωριού. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καραγιάννης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Λέσβου.

-- Στις 8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι από την ΚΟΒ Γιάννουλης Λάρισας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο χωριό Φήκη Τρικάλων, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ και θα παρουσιαστεί το λεύκωμα της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ.

Αύριο Κυριακή:

Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών και η ΤΟ ΕΒΕ Κ. Μακεδονίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για το εμπόριο», με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα 19 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης οργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Κιλκίς, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Θα τιμηθούν οι εν ζωή Κιλκισιώτες μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org