Τρίτη 29 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αδιαχώρητο έγινε χτες στην έδρα της ΚΕ του ΚΕ στον Περισσό, στη μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα, που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ, για να τιμήσει τον μεγάλο Ελληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Από πολύ νωρίς άνθρωποι κάθε ηλικίας συνέρρεαν στον Περισσό και πολύ πριν την έναρξη της συναυλίας η αίθουσα συνεδρίων είχε ήδη γεμίσει, ενώ στην πορεία ασφυκτικά γέμισε και το φουαγιέ, όπου είχε τοποθετηθεί οθόνη για την παρακολούθηση της συναυλίας. Αλλά ακόμα κι εκεί οι καρέκλες αποδείχθηκαν λίγες, γέμισε κάθε σκαλί και κάθε πεζούλι, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ακόμα και όρθιοι έμειναν και παρακολούθησαν τη συναυλία μέχρι το τέλος.

Πολυπληθής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και αντιπροσωπεία του προεδρείου της Βουλής, με επικεφαλής τον Νίκο Βούτση, εκπρόσωποι της αρχιεπισκοπής και φυσικά πλήθος κόσμου της Τέχνης.

Για τη σημασία του έργου του Γιάννη Μαρκόπουλου μίλησε, εκ μέρους της ΚΕ ανοίγοντας την εκδήλωση ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ και στη συνέχεια η σκυτάλη δόθηκε στην ίδια την υπέροχη μουσική και τα τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ