Τετάρτη 23 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για την άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης

Εκδήλωση για τη βράβευση των ΚΟΒ και των συντρόφων που πρώτευσαν στην άμιλλα για την Οικονομική Εξόρμηση για την ενίσχυση του Κόμματος οργάνωσε στις αρχές Μάρτη η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Γ. Σκόκας, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής, σημείωσε ότι «η πορεία κάλυψης του πλάνου κατά 118% αποδεικνύει ότι ο λαός της πόλης μας συνεχίζει να ενισχύει οικονομικά το ΚΚΕ, ακόμα και σήμερα που δοκιμάζεται σκληρά από τον βαρύ χειμώνα της φτώχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας που έχουν φέρει οι κυβερνήσεις, οι οποίες υπηρετούν το σύστημα. Σε ό,τι αφορά την άμιλλα, και σ' αυτήν τη μάχη ήταν σημαντικό στοιχείο ενίσχυσης και προώθησης της ατομικής συμβολής για το καλύτερο συλλογικό αποτέλεσμα».

Τα δώρα που απονεμήθηκαν ήταν: Η σημαία της ΚΟ Λάρισας στην ΚΟΒ ΕΒΕ που κάλυψε το 213% του πλάνου της. Μια ετήσια συνδρομή της ΚΟΜΕΠ στους 2 πρώτους συντρόφους και τους 2 πρώτους φίλους του Κόμματος και μια σειρά βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής» στους επόμενους 2 συντρόφους και 2 φίλους του Κόμματος. Σε όλους τους διακριθέντες απονεμήθηκε και ένα ενθύμιο με ένα έργο του ζωγράφου Κατσικογιάννη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ