Τετάρτη 23 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ιστορική εκδήλωση στη Λέρο

Η Τομεακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για τα 100 χρόνια του Κόμματος, διοργανώνει στις 26 και 27 Μάρτη ιστορική εκδήλωση στη Λέρο, με σκοπό τη γνωριμία με την πραγματική Ιστορία του εργατικού και επαναστατικού κινήματος, την ανάδειξη των τόπων εξορίας και μαρτυρίων, όπου χιλιάδες αγωνιστές και κομμουνιστές στάθηκαν όρθιοι υπερασπιζόμενοι τα δίκαια της εργατικής τάξης.

Η επίσκεψη αυτή στο Παρθένι και στο Λακκί της Λέρου έχει σκοπό να αναδείξει την ιστορική αλήθεια για τους απαράμιλλους αγώνες των κομμουνιστών και των εργατών, κυρίως στις νεότερες γενιές, που είναι τα μεγάλα θύματα της αντιστροφής και της απόκρυψης της ιστορικής πραγματικότητας.

Στην ιστορική εκδήλωση θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Η ΤΕ Δωδεκανήσου απευθύνει πλατύ κάλεσμα για συμμετοχή. Η αναχώρηση θα γίνει από το λιμάνι της Ρόδου, το Σάββατο 26/3, στις 8.30 π.μ., με το «καταμαράν» της «Dodekanisos Seaways» και η επιστροφή στις 6 μ.μ. την Κυριακή 27/3 με το ίδιο πλοίο.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο τηλ. 22410.35.460, μεταξύ 6 και 8 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ