Τετάρτη 23 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Αναγκαία η ενίσχυση των περιοχών με ιαματικές πηγές

Από την επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στο περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας
Από την επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στο περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας
Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Νερού, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέφτηκε χτες το απόγευμα το περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών, στην πλατεία Συντάγματος.

Τον Δ. Κουτσούμπα υποδέχτηκε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Μάρκος Δανάς, και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι 55 συνολικά δήμοι που στην περιοχή τους υπάρχουν ιαματικές πηγές, όπως επίσης και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να αναδείξουν τη σημασία των ιαματικών πηγών και για την υγεία του λαού.

Ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συμβολική παρουσία μας σήμερα εδώ στο κεντρικό περίπτερο της έκθεσης των δήμων των ιαματικών πηγών έχει ακριβώς αυτή τη συμβολική σημασία, να επισημάνει την αναγκαιότητα ενίσχυσης και της πρωτοβουλίας των δήμων και της δραστηριότητας του λαού όλων των περιοχών που έχουν ιαματικές πηγές και για τη θεραπεία των ανθρώπων που χρειάζεται, αλλά για την παραπέρα ανάπτυξή τους σε όφελος της υγείας του λαού μας. Και βεβαίως, αυτό το νόημα έχει και η παρουσία μας σήμερα εδώ, μέρα που είναι Παγκόσμια Μέρα για το Νερό».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ