Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προεκλογικά ψίχουλα «με αναστολή»...

«Ο αγώνας λοιπόν συνεχίζεται και θα έχει ορίζοντα τετραετίας. Και εκεί το σύνολο των δεσμεύσεων της Θεσσαλονίκης θα είναι εφαρμοσμένη πολιτική», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επιχειρώντας να νεκραναστήσει, με... «ορίζοντα τετραετίας» αυτήν τη φορά, τις υποσχέσεις που έδινε για ορισμένα ψίχουλα πριν από το Γενάρη του 2015.

«Θα είναι λάθος αν πιστεύει κανείς ότι στον πρώτο χρόνο θα μπορέσουμε να πάμε να συζητήσουμε με τους Ευρωπαίους. Αυτοί περιμένουν την πλήρη εφαρμογή (σ.σ. του νέου μνημονίου), ώστε να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη τους», λέει από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στο «Euronews», για να τάξει και αυτός ότι μετά την «πλήρη εφαρμογή» του μνημονίου, «οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί και δεν μπορούν να εφαρμοστούν και είναι πολύ υφεσιακές, μπορούν να συζητηθούν, μετά όμως από αρκετό χρονικό διάστημα».

Πού πήγανε άραγε οι περιβόητες «100 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης», με τις οποίες μας έπρηζαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.ο.κ. στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις; Είναι προφανές: Στο πλαίσιο της πλήρους δέσμευσής τους στην αντιλαϊκή στρατηγική του κεφαλαίου και της ΕΕ, όπως αυτή αποτυπώθηκε και στο νέο μνημόνιο που υπερψήφισαν όλοι μαζί παρέα, ακόμα και τα «παραδοσιακά» προεκλογικά ψίχουλα που έταζαν στο λαό, από τις «100 πρώτες μέρες»... μετατίθενται πλέον στο τέλος της τετραετίας και μετά την πλήρη εφαρμογή της αντιλαϊκής συμφωνίας...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ