Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑΞΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σήμερα η συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ζαρντέν (οδός Παναγή Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη

Από παλιότερη κινητοποίηση ενάντια στη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής
Από παλιότερη κινητοποίηση ενάντια στη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής
Συγκέντρωση - απάντηση στην προσπάθεια να αθωωθεί στη συνείδηση του λαού η εγκληματική - ναζιστική Χρυσή Αυγή οργανώνουν, σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ζαρντέν (οδός Παναγή Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη σωματεία του Πειραιά.

Στην κινητοποίηση καλούν τα Σωματεία Μετάλλου Αττικής, Καραβομαραγκών, Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά, η Πανελλαδική Ενωση Ελαιουργοσαπωνοποιών, Καθαριστριών Πειραιά, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Λογιστών Πειραιά, Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Επαγγελματιών Οδηγών, Παράρτημα Οικοδόμων Πειραιά, Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά και ΟΑΕΕ Πειραιά.

Στην κοινή τους ανακοίνωση, τα σωματεία σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα: «Στις 18 του Σεπτέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, λίγες μέρες μετά τη δολοφονική ενέδρα που έστησαν σε συναδέλφους κομμουνιστές συνδικαλιστές της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, στέλνοντας 9 από αυτούς αιμόφυρτους στο νοσοκομείο. Τα δύο περιστατικά ήταν η "κορύφωση" της "δράσης" που είχε αναπτύξει όλη την προηγούμενη περίοδο η Χρυσή Αυγή, με δολοφονίες και χτυπήματα σε βάρος μεταναστών, επιθέσεις σε νεολαίους, ακόμα και μαθητές».

Τα σωματεία καλούν το λαό της περιοχής του Πειραιά να μην ξεχάσει ποιος είναι ο ρόλος της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης, που «είναι το δολοφονικό χέρι του συστήματος απέναντι στον εργαζόμενο που διεκδικεί, που προσπαθεί αγωνιζόμενος να καλυτερεύσει τις συνθήκες που ζει».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org