Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Συνάντηση με αντιπροσωπείες Ομοσπονδιών στα Σώματα Ασφαλείας

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε, χτες, Πέμπτη, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, στον Περισσό, με εκπροσώπους του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, από τις Ομοσπονδίες: ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΕΥΠΣ, ΠΟΕΠΛΣ, ΕΑΠΣ και ΠΕΑΛΣ. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμα, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, και ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά.

Οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών εξέθεσαν στον Δ. Κουτσούμπα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους σχετικά με το Ασφαλιστικό τους, τα επικουρικά τους ταμεία. Ζήτησαν να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για τις αποδοχές τους. Τόνισαν την ανάγκη ομογενοποίησης του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και την επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν όλες οι υπηρεσίες που ασχολούνται με το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο Δ. Κουτσούμπας ανέπτυξε τη θέση του ΚΚΕ ότι δεν ταυτίζει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) με τον κατασταλτικό ρόλο που έχουν αυτά τα Σώματα. Ανέδειξε την αναγκαιότητα της διεκδίκησης λύσεων για τα προβλήματα του προσωπικού των ΣΑ μαζί με το λαό που αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Τόνισε το αναφαίρετο δικαίωμά τους να αναπτύσσουν συνδικαλιστική δράση σε αυτήν την κατεύθυνση. Τέλος, δήλωσε τη σταθερή συμπαράσταση του Κόμματος για τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας σε ασφαλιστικό, εργασιακά και άλλα προβλήματα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org