Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗΣ
Να ανοίξει ο δρόμος της προοπτικής για το λαό

Την πρόταση του ΚΚΕ για την πραγματική διέξοδο από τα όσα σήμερα βιώνει ο λαός συζήτησε με εργαζόμενους στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά ο υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά - συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ - Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στο νοσοκομείο, συνομιλώντας με μέλη του προσωπικού και ξεδιπλώθηκε μια συζήτηση γύρω από τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, τις δυσκολίες που υπάρχουν και εντείνονται σε όλες τις πλευρές της ζωής, καταλήγοντας στην ανάγκη ενίσχυσης μιας προοπτικής υπέρ του λαού στην κάλπη και στους αγώνες.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για συστηματική απαξίωση της δημόσιας Υγείας, ακούγοντας τους εργαζόμενους να περιγράφουν τις ελλείψεις. «Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι η γενική εικόνα. Δεν είναι η Υγεία που αξίζει στο λαό, στον 21ο αιώνα», σημείωσε. «Οι εργαζόμενοι παράγουν τον πλούτο αλλά δεν γυρίζει σε αυτούς. Δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια. Κάποιοι άλλοι συσσωρεύουν πλούτο, αντί να γίνεται νοσοκομεία, κρεβάτια, προσωπικό, δουλειά, γιατροί, μηχανήματα που θα είναι για όλους δωρεάν», σημείωσε, απευθύνοντας το κάλεσμα του ΚΚΕ για ριζικές αλλαγές, ώστε ο λαός να είναι εκείνος που θα λέει τη γνώμη του και θα απολαμβάνει και τη δημόσια δωρεάν Υγεία και δε θα δίνει εξουσιοδότηση κάθε τέσσερα χρόνια.

Συζητώντας για τα όσα λένε στο λαό τα άλλα κόμματα, σημείωσε πως «δεν υπάρχει προοπτική για τον εργαζόμενο μέσα στην ΕΕ, μέσα σε αυτό το σύστημα που λέγεται καπιταλισμός. Δεν μπορεί κάποιος να διορθώσει τα πράγματα μέσα στα τείχη της ΕΕ και σε αυτό το σύστημα, προς όφελος του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, για τη δημόσια Υγεία, την Παιδεία, δεν υπάρχει προοπτική». Ο Γ. Ντουνιαδάκης θύμισε ότι όταν τα άλλα κόμματα ψήφιζαν το νέο σκληρό μνημόνιο στη Βουλή, το ΚΚΕ βρισκόταν στο Σύνταγμα και διαδήλωνε μέσα στο καλοκαίρι, όπως ήταν και θα είναι πάντα κοντά στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων. Κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ, κάτι που θα δώσει κουράγιο στον κόσμο, θα είναι πιο δυνατός στους αγώνες της επόμενης μέρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ