Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
«Με όπλο την πείρα και βόλι την ψήφο στο ΚΚΕ»

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου περιόδευσε χτες η Λέτα Μεθωνιού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Με όπλο την πείρα του λαού από τα δεινά που έφερε η πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και βόλι την ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές στις 7 Ιούνη κάλεσε να απαντήσουν, η Λέττα Μεθωνίου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, τους εργαζόμενους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και περιόδευσε χτες το πρωί.

Η Λέττα Μεθωνίου απευθυνόμενη στους εργαζόμενους τόνισε ότι ρίζα όλων των προβλημάτων, τόσο στο χώρο της Υγείας όσο και της Παιδείας κ.ά. είναι η ΕΕ. Μια ΕΕ που δε φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των λαών αλλά του κεφαλαίου, με ευθύνη τόσο των ελληνικών κυβερνήσεων όσο και των κομμάτων αυτών που διακηρύσσουν ότι μπορεί να γίνει καλύτερη. Εμείς, σημείωσε, το είπαμε από την αρχή και το λέμε και τώρα, θα παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Γι' αυτό, επεσήμανε, απαιτείται η παραπέρα ενδυνάμωση του ΚΚΕ και, ταυτόχρονα, ανάταση του εργατικού λαϊκού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση που θα διεκδικήσει το σύνολο του πλούτου που παράγει, την ίδια την εξουσία.

Αναφερόμενη στον αντικομμουνισμό που επιλέγει να ακολουθήσει ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ και στελέχη του αλλά και οι προσπάθειες που γίνονται στα πλαίσια της ΕΕ, τόνισε ότι η επίθεση αυτή έχει κύριο αποδέκτη το ίδιο το εργατικό κίνημα, και εν συνεχεία το ΚΚΕ ως δύναμη αντίστασης και πάλης και κάθε άλλη προοδευτική δύναμη.

«Εμείς μετοχές δεν έχουμε, οι μόνες μετοχές μας είναι οι εργαζόμενοι. Σε εσάς δίνουμε λόγο, σε εσάς απολογούμαστε, με εσάς θα βρεθούμε αύριο στο μετερίζι του αγώνα, είτε μας ψηφίσετε αυτή τη φορά είτε όχι» σημείωσε.

  • Αμέσως μετά η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία και στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ενώ χτες το απόγευμα μίλησε με εργαζόμενους σε ιδιωτικές κλινικές του Ηρακλείου όπου και περιόδευσε.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ