Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ
Στην Αττική
  • Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 11 π.μ. στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21) σε συγκέντρωση ναυτεργατών θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο θα μιλήσει η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλ. Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, και η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων θα μιλήσουν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, και ο Δημήτρης Κατσαντώνης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεταμόρφωσης θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλ. Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείου) στο Βύρωνα θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής, και η Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια βουλευτής Αττικής.

-- Στη 1 μ.μ. η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια».

-- Στις 5.30 π.μ. ο Βασίλης Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου.

-- Στον ΟΛΠ (Παγόδα) θα περιοδεύσει ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά.

  • Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., στη Νέα Ιωνία, πλατεία Σημηριώτη, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης.

-- Στις 8 μ.μ. στο Γέρακα, στην πλατεία, θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής, και η Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια βουλευτής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ελευσίνα, στην πλατεία Ηρώων, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ιλιον, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, και ο Βασίλης Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής, και ο Δημήτρης Τσιουμπρής, υποψήφιος βουλευτής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο Χαλάνδρι, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι στο Γ' ΚΑΠΗ (Ολύμπου 36), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.

-- Στις 8 μ.μ. στα Πατήσια, στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθήνας.

-- Στις 6 μ.μ. η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφθεί την ΕΡΤ.

-- Στις 12 το μεσημέρι ο Βασίλης Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων.

-- Ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, και ο Τάκης Βαρελάς, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά, θα περιοδεύσουν στη Σαλαμίνα.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 6 μ.μ., ομιλία στο Κυπάρισσο με τον Βασίλη Σταμουλάκη, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας.

-- Στις 7.30 μ.μ., ομιλία σε σύσκεψη με νέους επαγγελματίες στο «Μπαράκι του Μύλου», με την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια βουλευτή Λάρισας.

-- Στις 7.30 μ.μ., ομιλία στη Νεάπολη με τον Γιώργο Λαμπρούλη, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας.

-- Στις 8 μ.μ., ομιλία στην Πασχαλίτσα και στις 9 μ.μ. περιοδεία στην Κυψέλη με τον Αρη Πολυγένη, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

-- Στις 8 μ.μ., ομιλία στο Νέο Ικόνιο και στις 9 μ.μ. στο Γραμματικό με τον Γιάννη Τσιούτρα, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

-- Στις 8.30 μ.μ., ομιλία σε πλατιά σύσκεψη στον Παλαμά με την Χαρά Κούτρα, υποψήφια βουλευτή Καρδίτσας.

-- Στις 8.30 μ.μ., ομιλία στην Καλαμπάκα (κεντρική πλατεία) με τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων.

-- Στις 6.30 μ.μ., με επαγγελματίες - αυτοαπασχολούμενους της Ν. Ιωνίας θα συζητήσει η Ρένα Λούμα, υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας.

Στη Δυτική Ελλάδα
  • Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Χατζή στου Λάγγουρα με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., στο Καινούργιο, στην κεντρική πλατεία, στο καφενείο «Αγγελής» θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Τζαβάρας, ενώ στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για τους αγρότες.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο ΤΕΙ Πάτρας από τον Τάκη Πετρόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας. Στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία - ομιλία στους εργαζόμενους της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

-- Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας με ομιλητή τον Χρήστο Λαϊνά, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 7.30 μ.μ. ομιλία με εργαζόμενους του κλάδου κατασκευών στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου από τον Μιχάλη Κατσιγιάννη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στα καφενεία της Αγίας Θέκλης από τον Βαγγέλη Βαλλιάνο, υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

  • Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ. στο Αργοστόλι, στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση με ομιλητή τον Διονύση Κλάδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - συζήτηση με ανθρώπους του Πολιτισμού και των Τεχνών, στο παλαιό Νοσοκομείο Πατρών, με ομιλητή τον Κώστα Καζάκο, καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Θα συμμετάσχουν οι Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, και Ηρα Κουρή, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Νόρμαν με ομιλητή τον Τάκη Πετρόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. στα Ζαρουχλέικα στο καφενείο «Μουριές» θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία του κοινοτικού γραφείου του Αγίου Βασιλείου θα μιλήσει η Ελένη Μπιρλή, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσει η Νάνση Αγγελακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στον Πεντάλοφο Μεσολογγίου, στο καφενείο «Καπώνη» θα μιλήσει ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Μενίδι Αμφιλοχίας, στο καφενείο «ΕΥ ΖΗΝ» θα μιλήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Κανδήλα Ξηρομέρου, στο καφενείο «Τζιφρώνη» θα μιλήσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο καφενείο στον Αγαλά θα μιλήσει ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου.

Στην Εύβοια
  • Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στα Χάνια Αυλωναρίου, με ομιλητή τον Κώστα Τράκο, υποψήφιο βουλευτή.

  • Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στους Καθενούς με ομιλήτρια την Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτή.

Στη Δυτική Μακεδονία
  • Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση, στο κοινοτικό κατάστημα Ποντοκώμης, με ομιλητή τον Νώντα Στολτίδη, υποψήφιο βουλευτή Κοζάνης.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Τυμπάκι, στην πλατεία, με ομιλητή τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου.

Στην Ικαρία
  • Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. στο Χρυσόστομο και στις 9 μ.μ. στην Πλαγιά θα μιλήσει ο Φ. Καρούτσος, υποψήφιος βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ