Πέμπτη 20 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενόψει των βουλευτικών εκλογών, οι Κομματικές Οργανώσεις εντείνουν τη δράση τους, ώστε να φτάσει παντού η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Αξιοποιούν ακόμα και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για να βρεθούν και να συζητήσουν με φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Πέμπτη, στις 9.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την ΕΒΟ Μάνδρας, όπου θα έχει συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων, τη διοίκηση της εταιρίας και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.
  • Σήμερα, Πέμπτη, η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση στην αίθουσα του Δήμου Μύρινας, με θέμα την εκλογική διακήρυξη του Κόμματος. Την ανάπτυξη του θέματος θα κάνει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Πέμπτη αντιπροσωπεία της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Αποστόλη Τασούλα, Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ, στα Γιάννενα.
  • Σήμερα, Πέμπτη, η ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού του ΚΚΕ θα κόψει την πίτα της, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Ταξιαρχών 111.
  • Ακόμα σήμερα Πέμπτη, η ΚΟΒ Ραφήνας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα γραφεία της, στις 6.00 το απόγευμα.
  • Αύριο Παρασκευή, 21/1, η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση στα γραφεία της ΝΕ, Αρχιπελάγους 21, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ. Την παρουσίαση του θέματος θα κάνει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο Παρασκευή, 21/1, η Κομματική Οργάνωση Πάνω Πετραλώνων του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - εθνικές εκλογές» και στην κοπή της πίτας της, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της, Κυδαντιδών 35 και Τρώων.
  • Αύριο, επίσης, Παρασκευή, 21/1, στις 7.00 το απόγευμα, ο Γιάννης Παναγής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, θα μιλήσει στη Δέσφινα Φωκίδας.
  • Το Σάββατο, 22/1, στις 9.00 το βράδυ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ δ ιοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Ρεμπέτισσα». Στην εκδήλωση θα μιλήσει για τον εκλογικό στόχο του Κόμματος ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο, 22/1, στις 8.00 το βράδυ, η Αχτιδική Επιτροπή Καλαμπάκας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «ΣΟΦΙΑ» στην Καλαμπάκα.
  • Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη μελών, φίλων και οπαδών του Κόμματος την Κυριακή 23/1, στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Το ίδιο βράδυ, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Παλιά Ρούματα.
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του Κόμματος πραγματοποιεί την Κυριακή, 23/1, περιοδεία και ομιλία στην Ατσική και την Πέμπτη, 27/1, στη Μύρινα και στον Κάσπακα.
  • Τη Δευτέρα, 24/1, στις 6.30 το απόγευμα, η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της (Τερψιθέας 6), με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για τις επικείμενες εκλογές».
  • Η Κομματική Επιτροπή του ΚΚΕ Αρκάδων Αθήνας διοργανώνει σύσκεψη την Τρίτη, 25/1, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία της ΚΟΑ, Βεραντζέρου και Μαρίκας Κοτοπούλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει τις εξής δραστηριότητες:

  • Σήμερα, Πέμπτη, 20 Γενάρη, στις 6.30 π.μ. κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ, θα περιοδεύσει στους ΟΤΑ Μενεμένης.
  • Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας οργανώνουν την Κυριακή 23 Γενάρη η Κομματική Οργάνωση Συκεών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και η αντίστοιχη της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Συκεών.

Την Κυριακή 23 Γενάρη στις 6 μ.μ. η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Υπαίθρου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Μηχανιώνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ