Πέμπτη 20 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ευθύνεται η κυβέρνηση Σημίτη

Η διοίκηση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών Ιματισμού Αγρινίου, με ομόφωνη απόφασή της καταδικάζει τη δικαστική δίωξη του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιαννόπουλο και δηλώνει ότι τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό της εφημερίδας. Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του σωματείου υπογραμμίζει: «Την ευθύνη για τη νέα αυτή δίωξη, με την οποία επιδιώκεται η φίμωση και το οικονομικό χτύπημα του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ", την έχει η κυβέρνηση Σημίτη, της οποίας την πολιτική και τακτική γνωρίζουν και γεύονται καθημερινά οι εργαζόμενοι στον κλάδο. Χορτασμένοι από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια για λειτουργία και βιωσιμότητα των μεγάλων εργοστασίων και βιοτεχνιών της περιοχής, περνούν από την υποαπασχόληση στην ανεργία, έρμαια των αντεργατικών νόμων και των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου».

Και συνεχίζουν: «Μια τέτοια κυβέρνηση είναι φυσικό να την ενοχλεί μια εφημερίδα, που με κάθε θυσία υπερασπίζεται τα δίκαια της εργατικής τάξης, όπως ο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ"».

Οι εργαζόμενοι, κλείνοντας την ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν: «Το ήθος του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" δε χρειάζεται υπερασπιστές, όμως εμείς νιώθουμε την ανάγκη να σταθούμε στο πλευρό του αυτή τη δύσκολη στιγμή, υπερασπιζόμενοι την αντικειμενική και σωστή ενημέρωση, που η ιστορική εφημερίδα μας προσφέρει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ